Hódi Pamelát ilyen szexinek rég láttuk: az esti műsorban így állt a kamerák elé
Hódi Pamela a Tehetség első látásra című műsor évadzárójában dögösre vette a figurát. Imádták a követői a merész szettet.

hódi-pami-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hódi Pamela volt az egyik sztárvendég a Tehetség első látásra című vetélkedő évadzárójában vasárnap este. A 34 éves híresség több mint ötmillió forinthoz segítette játékostársát, Marcit.

Nem csak a megérzései jöttek be a műsorban, az öltözéke is tarolt. Miután megosztotta az Instagramon, hogy mit viselt, a követői nem győzték dicsérni, mennyire jól állt neki a szexi szett.

Hódi Pamela a Tehetség első látásra című műsorban

Egy törtfehér összeállításban lépett a stúdióba. A színben és anyagában passzoló nadrág és felső különlegességét a mély dekoltázs adta. Utóbbit mindössze egy csomó tartotta össze, így egyszerre hangsúlyozta viselője mellét és lapos hasát.

hódi 1
Fotó: RTL/Tehetség első látásra

Azon kívül, hogy a kommentelők elhalmozták bókjaikkal, hogy milyen csinosan nézett ki, magát a szerelést is imádták.

hódi 2
Fotó: RTL/Tehetség első látásra

Volt, aki mindenáron meg akarta tudni, melyik boltban vásárolhatja meg, más azt szúrta ki, hogy Hódi Pamela az adás egy pontján szemüveget viselt, hogy jobban lássa a feladványokat a kivetítőn. A hozzászóló szerint a sztáranyuka arcán remekül mutatott a fekete keretes darab.

hódi 3
Fotó: RTL/Tehetség első látásra

Rogán Cecília melltartó nélkül

Rogán Cecíliáról merész kép készült: melltartó nélkül pózolt a kamerának. A háromgyermekes üzletasszony a képen farmerszerelésben látható. A darabot teljesen kigombolták, így kivillan alóla a szexi dekoltázsa.

Cover-fotó: RTL/Tehetség első látásra

Ezt is szeretjük