Hevesi Krisztát arany melltartóban fotózták: ennyire vadító kép született róla
Hevesi Kriszta tiszta Shakira a merész felvételen, a rajongóinak leesett az álla.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ország leghíresebb szexuálpszichológusát, Hevesi Krisztát gyakran hívják meg szakértőként a különböző beszélgetős műsorokba. Szakmája révén nem idegenkedik a témától, azt is pontosan tudja, hogy a puszta megjelenésével hogyan sugározzon magából csáberőt és nőiességet.

Akármikor megjelenik valahol, mindig a dögös külső jellemzi: gyakran láthatjuk dekoltált darabokban vagy miniszoknyában is. A szégyenlőség sem jellemző rá, például simán bevállalja, hogy melltartóban fotózzák.

Hevesi Kriszta arany melltartós fotója

A tegnap közétett fehérneműs képével is bebizonyította, hogy minden porcikájában ízig-vérig nő. Shakiraként, arany melltartóban pózolt a kamera előtt. A fotózás eredményeként született vadító felvétel láttán minden Instagram-követőjének leesett az álla. 

Nem véletlen, hogy épp a kolumbiai énekesnő inspirálta a fotózást, Hevesi Krisztát a barátai sokáig becézték a latin előadó nevén, mivel annyira nagy volt köztük a hasonlóság.

- Volt egy korszakom, amikor nagyon hasonlított az övére a külsőm, a hajam és az öltözködési stílusom. Imádom a dalait, s ha meghallok egy számot tőle, rögtön a táncparketten termek! - árulta el a Hot! magazinnak 2021 szeptemberében.

Köztudott róla, hogy imád táncolni, az örömét és a bánatát egyaránt ki tudja élni a parketten, így egy álma vált valóra, amikor a Dancing with the Stars készítői felkérték, hogy szerepeljen a show második évadában. 

hevesi 1
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

Bár azt gondolhatnánk róla, munkájából adódóan nincs gondja profi táncos partnere közelségével, az első próbák során kifejezetten zavarba jött Baranya Dávidtól.

- Ezek elég bizalmas, finom, intim érintések, amik nekem teljesen mást jelentettek. Fontos a munkám során, hogy ne kerüljek testi kontaktusba se a klienseimmel, se a hallgatókkal, így kellett hozzá egy-két hét, hogy megszokjam ezt a közelséget.

Tóth Andi ilyen dögös volt a Dancing with the Starsban

Tóth Andi tánclépéseivel és bombázó megjelenésével robbantotta fel a Dancing with the Starst. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen dögös volt, valamint a többi versenyző szexi szettjét is megnézheted.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük