Hevesi Krisztát arany melltartóban fotózták: ennyire vadító kép született róla

Hevesi Kriszta tiszta Shakira a merész felvételen, a rajongóinak leesett az álla.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ország leghíresebb szexuálpszichológusát, Hevesi Krisztát gyakran hívják meg szakértőként a különböző beszélgetős műsorokba. Szakmája révén nem idegenkedik a témától, azt is pontosan tudja, hogy a puszta megjelenésével hogyan sugározzon magából csáberőt és nőiességet.

Akármikor megjelenik valahol, mindig a dögös külső jellemzi: gyakran láthatjuk dekoltált darabokban vagy miniszoknyában is. A szégyenlőség sem jellemző rá, például simán bevállalja, hogy melltartóban fotózzák.

Hevesi Kriszta arany melltartós fotója

A tegnap közétett fehérneműs képével is bebizonyította, hogy minden porcikájában ízig-vérig nő. Shakiraként, arany melltartóban pózolt a kamera előtt. A fotózás eredményeként született vadító felvétel láttán minden Instagram-követőjének leesett az álla. 

Nem véletlen, hogy épp a kolumbiai énekesnő inspirálta a fotózást, Hevesi Krisztát a barátai sokáig becézték a latin előadó nevén, mivel annyira nagy volt köztük a hasonlóság.

- Volt egy korszakom, amikor nagyon hasonlított az övére a külsőm, a hajam és az öltözködési stílusom. Imádom a dalait, s ha meghallok egy számot tőle, rögtön a táncparketten termek! - árulta el a Hot! magazinnak 2021 szeptemberében.

Köztudott róla, hogy imád táncolni, az örömét és a bánatát egyaránt ki tudja élni a parketten, így egy álma vált valóra, amikor a Dancing with the Stars készítői felkérték, hogy szerepeljen a show második évadában. 

hevesi 1
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

Bár azt gondolhatnánk róla, munkájából adódóan nincs gondja profi táncos partnere közelségével, az első próbák során kifejezetten zavarba jött Baranya Dávidtól.

- Ezek elég bizalmas, finom, intim érintések, amik nekem teljesen mást jelentettek. Fontos a munkám során, hogy ne kerüljek testi kontaktusba se a klienseimmel, se a hallgatókkal, így kellett hozzá egy-két hét, hogy megszokjam ezt a közelséget.

Tóth Andi ilyen dögös volt a Dancing with the Starsban

Tóth Andi tánclépéseivel és bombázó megjelenésével robbantotta fel a Dancing with the Starst. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen dögös volt, valamint a többi versenyző szexi szettjét is megnézheted.

Tóth Andi bombázó alakjától mindenkinek leesett az álla a Dancing with the Starsban: felrobbantotta a parkettet

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük