Tóth Andi bombázó alakjától mindenkinek leesett az álla a Dancing with the Starsban: felrobbantotta a parkettet
Képeken a Dancing with the Stars második adásának legszexisebb pillanatai.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Akik tavaly nézték a Dancing with the Stars első szezonját, pontosan tudhatják, hogy minden héten más-más tematikát követett a műsor. Volt vérfagyasztó halloweeni adás, Broadway-klasszikusok inspirálta este és forró, latin show is. Ez idén sincs másként, a latin estre ezúttal a második adásban kerítettek sort a készítők. Csakúgy, mint az előző évadban, most is sokan robbantották fel a táncparkettet.

Tóth Andi mindent megtett annak érdekében, hogy a megjelenése a lehető legjobban passzoljon a fiestahangulathoz. Az előző héten háromszor volt szoláriumban, hogy csokibarna legyen a bőre szombatra, valamint falatnyi fellépőruhájában az is látszott, hogy évek óta keményen edz.

Tóth Andi bombázó volt a parketten

Profi táncos párjával, Andrei Mangrával egy vérpezsdítő szambát adtak elő, ami nemcsak a közönség ovációját, hanem a zsűri elismerését is kiérdemelte. Bereczki Zoltán szája például tátva maradt a csodálkozástól. A vastaps után, amelyet a nézőktől kaptak, az ítészek is csak magasztalni tudták őket: Molnár Andrea kijelentette, hogy a 22 éves énekesnő vérében is szamba csörgedezik. Ördög Nórának az tetszett a legjobban, hogy nem látott egy fikarcnyi erőlködést sem rajta, még az egyébként szigorú Kováts Gergely Csanád sem tudott belekötni a produkcióba, nem is meglepő, hogy 39 összpontszámmal a mezőny élén végeztek.

Tóth Andi tánclépéseivel és bombázó megjelenésével robbantotta fel a Dancing with the Starst. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen dögös volt, valamint a többi versenyző szexi szettjét is megnézheted.

Ezt is szeretjük