Lékai-Kiss Ramóna szexibb dekoltázzsal hódított az este, mint Tóth Andi
Lékai-Kiss Ramóna, a Dancing with the Stars 2. évadának műsorvezetője kitett magáért a műsor sajtóeseményén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 Dancing with the Stars - Mindenki táncol című táncos show-műsora 2020 októbere és decembere között tíz héten át futott. 12 közismert ember lépett a táncparkettre, hogy megmutassa tánctudását a közönségnek. Táncpartnereik profi magyar táncosokból, valamint feltörekvő ifjú versenyzőkből kerültek ki.

A műsor a nézők körében olyan népszerű volt, hogy a csatorna a december 12-i döntőben tudatta: 2021-ben új évaddal jelentkeznek. 

Lékai-Kiss Ramóna és a Dancing with the Stars 2. évada

A második évad versenyzői már elkezdték a felkészülést, hogy hamarosan lenyűgözzék produkcióikkal a tévé előtt ülőket. A műsorvezetők ezúttal is Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesznek, akik a szereplőkről szerda este rántották le a leplet egy vörös szőnyeges bevonuláson és a Duna partján ringatózó rendezvényhajón. 

A részt vevő sztárok között találjuk Tóth Andit is, aki tavaly a Sztárban Sztár sajtótájékoztatóján mellvillantásával került a középpontba. Ezúttal figyelt arra, hogy ne mutasson túl sokat. Idén Lékai-Kiss Ramóna volt az, aki ugyan nem villantott, de kiérdemelhette volna a legszexibb dekoltázs birtokosa címet. 

Képes összeállításunkban megnézheted, kik a 2021-es Dancing with the Stars dögös hírességei. 

Ezt is szeretjük