Lékai-Kiss Ramóna szexibb dekoltázzsal hódított az este, mint Tóth Andi

Lékai-Kiss Ramóna, a Dancing with the Stars 2. évadának műsorvezetője kitett magáért a műsor sajtóeseményén.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A TV2 Dancing with the Stars - Mindenki táncol című táncos show-műsora 2020 októbere és decembere között tíz héten át futott. 12 közismert ember lépett a táncparkettre, hogy megmutassa tánctudását a közönségnek. Táncpartnereik profi magyar táncosokból, valamint feltörekvő ifjú versenyzőkből kerültek ki.

A műsor a nézők körében olyan népszerű volt, hogy a csatorna a december 12-i döntőben tudatta: 2021-ben új évaddal jelentkeznek. 

Lékai-Kiss Ramóna és a Dancing with the Stars 2. évada

A második évad versenyzői már elkezdték a felkészülést, hogy hamarosan lenyűgözzék produkcióikkal a tévé előtt ülőket. A műsorvezetők ezúttal is Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesznek, akik a szereplőkről szerda este rántották le a leplet egy vörös szőnyeges bevonuláson és a Duna partján ringatózó rendezvényhajón. 

A részt vevő sztárok között találjuk Tóth Andit is, aki tavaly a Sztárban Sztár sajtótájékoztatóján mellvillantásával került a középpontba. Ezúttal figyelt arra, hogy ne mutasson túl sokat. Idén Lékai-Kiss Ramóna volt az, aki ugyan nem villantott, de kiérdemelhette volna a legszexibb dekoltázs birtokosa címet. 

Képes összeállításunkban megnézheted, kik a 2021-es Dancing with the Stars dögös hírességei. 

Női újjászületés Dr. Hevesi Krisztával

Dr. Hevesi Kriszta az „istenek szigetén”, Balin, immáron másodszorra vezet a kollégáival „Női újjászületés” néven tábort, elvonulást. A helyszín szépségeinek és különlegességeinek megtekintése mellett a tizenkét napos program célja a nőiesség felszabadultabb megélése, a testtudatosság fejlesztése, a szexuális elakadások feloldása, stresszkezelés, erdőfürdő és relaxáció –, hogy a testi-lelki feltöltődést követően egy újfajta szemlélettel térhessünk vissza a hétköznapok pillanataihoz.

Információ és részletek: dr.hevesi.kriszta@gmail.com

Promóció

Ezt is szeretjük