Hegyi Barbarát megviselte a válása: ezért döntött úgy, hogy legyen vége az első házasságának
Hegyi Barbara őszintén mesélt arról, miért viselte meg a válása lánya édesapjától, Balikó Tamástól.

hegyi-barbara-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hegyi Barbara igyekszik mindennek a jó oldalát nézni még akkor is, amikor - a saját szavaival élve - "vacakság" történik vele. A színésznő lassan két évtizede él boldogan Zoránnal, de második házasságát megelőzően az ő magánéletében is voltak hullámvölgyek. 

A néhai Balikó Tamás színész, rendezőtől, lánya édesapjától való válása mélypont volt, padlóra került. Hogy miért, arról Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában mesélt bővebben.

Hegyi Barbara válása

- Ki van jól egy válás után? Én különösen rosszul voltam, mert

nekem kellett elválnom a férjemtől, nem ő vált el tőlem. Tehát nekem kellett elszakítanom a gyerekemet az apjától. Én döntöttem így. 

hegyi-barbara2
Fotó: YouTube/Szavakon túl

A műsorvezető szerint pokoli nehéz lehetett meghozni ezt a döntést egy olyan nőnek, aki apa nélkül nőtt fel, hiszen Hegyi Barbara mindössze három hónapos volt, amikor meghalt az édesapja, Hegyi Barnabás, aki olyan filmek operatőre volt, mint a Körhinta, a Valahol Európában vagy a Ludas Matyi. 

- Apa nélkül nőttem fel, és mindig szerettem volna valakinek a szeme fénye lenni - sose voltam az. De azt gondoltam, neki arra van szüksége, hogy egészséges, jó mamája legyen, és Tamás legyen neki isteni papája, de nem közösen. Hogy ezt a közösséget én szakítottam meg, nagyon nagy teher volt. Nagyon fájdalmasan érintett - vallotta be Hegyi Barbara, aki kudarcnak is élte meg a válást. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Amikor azt gondolod, mi tök jól tudunk együtt élni, és van egy tök jó gyerekünk is, lehet, hogy még lesz további tök jó gyerekünk, aztán egyszer csak kiderül, erről szó nincsen, akkor az egy nagyon nagy kudarc nőként, feleségként, emberként. Valamit nem csinálsz jól - árulta el a Vígszínház művésznője, aki szerint ilyenkor a legtöbb ember azt érzi, benne van a hiba.

hegyi-barbara1
Fotó: YouTube/Szavakon túl

- Nehéz más következtetésre jutni! Persze, mondod, hogy ő ilyen meg amolyan, de

mégis elbizonytalanodsz, mert ha te annyira fantasztikus lennél, akkor nem akarna valami mást. 

Azt is hozzátette, hosszan próbálkozott, hogy a válás ne következzen be, de egy idő után belátta, hogy nem megy. Szerinte nagy szerencséje, hogy időközben közelebbről is megismerkedett Zoránnal. 

- Beadtam a válókeresetet, és tulajdonképpen közben kezdtünk el beszélgetni mélyebben, majd fordult át a dolog. Lehet mondani, hogy nagy mázlim volt, vagy a gondviselés segített. Nagyon nehéz volt, főleg, hogy elhidd egy másik embernek, ezúttal másképp fog történni, nem lépsz ugyanabba a vízbe.     

hegyi-barbara3
Fotó: YouTube/Szavakon túl

Balikó Tamás és Hegyi Barbara lánya, Balikó Rozi 1998 nyarán született. A Pécsi Nemzeti Színház 2014-ben elhunyt igazgatójával ugyan elváltak, de a színésznő a házasságot nem bánta meg. 

- A gyerekem életének szerves része volt, én csak a közösséget nem vállaltam, de az, hogy az apukája volt, nem volt kérdés. Tamás egy fantasztikus pasas volt! Nem véletlenül mentem hozzá feleségül.

Azt gondolom, mind a két férjem jó választás volt, az egyiknek szomorú volt a vége, a másik ragyogóan telik.

 Hegyi Barbara bikiniben

Hegyi Barbara szerint a sport az egyetlen, ami meg tudja akadályozni az öregedést. Azt is bevallotta, néha neki is erővel kell rávennie magát, hogy menjen futni, biciklizni, szaunázni. Amíg az idő engedi, a SUP-olásnak is hódol, ami az egész testet és az izomzatot átmozgatja, megdolgoztatja, szépen formálja az alakot. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csodásan néz ki bikiniben a Vígszínház Jászai Mari-díjas színésznője.

Ezt is szeretjük