Havas Henrik újra műsort vezet – Ezen a tévécsatornán tér vissza
Havas Henrik két év után saját műsorral tér vissza.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Havas Henrik az elmúlt években az ATV-n vezette a Tabu, a Civil a pályán és a Havas a pályán című műsorokat, de 2017 decembere óta nincs képernyőn. A 70 éves tévés most visszatér a képernyőre, újra saját műsorral jelentkezik.

Az ATV 2017. december 31-ével elbocsátotta Havas Henriket, miután szexuális zaklatással vádolta Baukó Éva, a Való Világ egykori versenyzője, majd Molnár Anikó, a Való Világ és a Nagy Ő egykori szereplője, és egy volt üzlettársa is azt állította, Havas őt is szexre akarta kényszeríteni. A csatorna belső vizsgálatot rendelt el, aminek a végén közölték, hogy nem hosszabbítják meg a műsorvezető szerződését.

- Szeptemberben lesz az első tárgyalás 2017 után. Aki nem tudná, 2017 decemberében, egy szerdai napon bemutatták a Vona Gáborról, a Jobbik elnökéről írt könyvemet, és hétfőn reggel kiderítették, hogy Baukó Éva, keresztény neveltetésű hölgy annak idején rosszul viselte az én verbális közeledésemet. Ennyi! - mondta Havas szeptember elején a Spektrum Home csatornán futó NőComment! vendégeként.

"A szókimondó tévés most Havas a házban! címmel új műsorral jelentkezik az N1TV-n" – adta hírül elsőként a Blikk.

"Havas Henrik hétről-hétre vendégeivel beszéli meg a legfontosabb politikai, közéleti eseményeket, emellett olyan megosztó és fontos témákat tárgyal ki, mint például a cölibátus, a játékszenvedély avagy a környezetvédelem" – áll az internetes tévécsatorna közleményében.

A műsorba meghívottak között lesznek borászok, orvosok papok, színészek, újságírók és zenészek is, a témák között pedig olyan hétköznapiak is, mint "Vannak-e még a mai világban az életkorhoz fűződő elvárások?" Havas Henrik csütörtökönként este 18:00-kor a nappalijában fogadja vendégeit, az első adás témája: Putyin újra hazánkba látogatott! Vendégek: Szelestey Lajos és Stier Gábor újságírók, külpolitikai elemzők.

Így él ma Frei Tamás

Frei Tamás nevét akkor ismerte meg az egész ország, amikor 1996-ban elindult a Dosszié című műsora, ami később Frei Dosszié néven futott. Kalandos és érdekes témákat feszegető riportfilmjeit 2008-ig láthatták a nézők rendszeresen a képernyőn, aztán befejezte műsorvezetői tevékenységét. 2007-ben egy jó barátjával, Langár Tamással megalapították a Cafe Freit, majd regényírásba fogott: első akcióregénye, A megmentő 2010 októberében került a boltok polcaira.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt is szeretjük