Havas Henrik ezért nincs képernyőn évek óta - A 70 éves tévés nem köntörfalazott
Havas Henrik ezért nem televíziózik 2017 decembere óta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Havas Henrik 2017 decembere óta nincs képernyőn, a hetvenéves tévés a televíziózás helyett könyvet írt. Júniusban jelent meg a 28. könyve, A magyar keresztapa című kötet idén júniusban jelent meg - árulta el a Spektrum Home csatornán vasárnap esténként jelentkező NőComment! című műsorban, ahol arról is beszélt, miért tűnt el a képernyőről.  

Havas Henrik 1989 és 1998 között a Magyar Televízió Nap TV című műsorának műsorvezető-szerkesztőjeként dolgozott, majd 1999-ben az RTL Klub Heti Hetes című közéleti műsorának egyik szereplője lett. 2004-ben a TV2 csatorna Mokka című műsorához igazolt, amelyet 2007-ig vezetett. Ezt követően több csatornánál is megfordult.  

Az elmúlt években az ATV-n vezette a Tabu, a Civil a pályán és a Havas a pályán című műsorokat, aztán a csatorna 2017. december 31-vel elbocsátotta. Miután szexuális zaklatással vádolta Baukó Éva, Való Világ egykori versenyzője, majd Molnár Anikó, a Való Világ és a Nagy Ő egykori szereplője, és egy volt üzlettársa is azt állította, Havas őt is szexre akarta kényszeríteni, a csatorna belső vizsgálatot rendelt el, aminek a végén közölték, hogy nem hosszabbítják meg a műsorvezető szerződését. Azóta sem fut egyik csatornán sem saját műsora. 

havas-henrik1
Fotó: TMC

Amikor a NőComment! műsorvezetője, Ábel Anita arról kérdezte, tudatos döntés volt-e, hogy ritkán szerepel a televízióban, Havas Henrik nem köntörfalazott válaszában. 

- Szeptemberben lesz az első tárgyalás 2017 után. Aki nem tudná, 2017 decemberében, egy szerdai napon bemutatták a Vona Gáborról, a Jobbik elnökéről írt könyvemet, és hétfőn reggel kiderítették, hogy Baukó Éva, keresztény neveltetésű hölgy annak idején rosszul viselte az én verbális közeledésemet. Ennyi! - bukott ki Havasból. 

havas-henrik2
Fotó: TMC

- Persze, hogy nem vagyok képernyőn, mert kirúgtak. Pontosabban nem kirúgtak, nem hosszabbítottak szerződést. De ha belemennék abba, hogy engem honnan nem rúgtak ki… engem mindenhonnan kirúgtak már - mesélte a talkshow-ban.  

Király Linda a felére fogyott

Király Linda elképesztő átalakuláson esett át, régi és mostanában készült fotóit összehasonlítva azt mondhatjuk, szinte a felére fogyott. A változás a NőComment!-ben is szembetűnő volt, hisz egy testhez álló kis feketét viselt, amiben jól láthatták a nézők, mennyire sokat fogyott.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük