Király Linda 30 kilót adott le – Testhezálló ruhában látványos a fogyása

Király Linda a NőComment! új állandó vendégeként fogyásáról is mesélt.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy évvel ezelőtt indult el a Spektrum Home csatornán a NőComment! című talkshow, amelynek csapata szeptembertől egy új állandó taggal is bővült: a műsorvezető Ábel Anita és a rendszeresen szereplő Balázsovits Edit, Bódi Margó, Dobó Kata, Falusi Mariann, Gryllus Dorka, Hadas Krisztina, Kiss Orsi Kisó, Kovács Patrícia és Osvárt Andrea mellett Király Lindával is heti rendszerességgel találkozhatnak majd a nézők.

Az énekesnő elképesztő átalakuláson esett át, régi és mostanában készült fotóit összehasonlítva azt mondhatjuk, szinte a felére fogyott.

- Most már 30 kilónál tartok, és még 15-18 kilót szeretnék leadni. Végre van eredménye a munkámnak! Heti ötször-hatszor edzek, diétázom, jól érzem magam, énekelek-zenélek. Az elmúlt hat-hét év arról szólt, hogy megtaláljam önmagam. Sok kemény döntést kellett meghoznom, hogy ide eljussak, de jó úton haladok – mondta a Spektrum Home csatornán vasárnap esténként jelentkező műsorban.

A 36 éves sztár külső segítséget is igénybe vett a változáshoz: gyógyszeres kezelés és a sleeve-műtét eredményeként sikerült máris tetemes túlsúlytól megszabadulnia. Az utóbbi operáció azért is volt fontos, mert a gyomor azon részét távolították el, ami a leptin és ghrelin hormonokat termeli, ennek köszönhetően pedig kezd helyreállni Király Linda hormonháztartása.

Az énekesnő fogyását ugyanis számos betegség akadályozta, így pajzsmirigy-alulműködés és inzulinrezisztencia is, emellett másfél évvel ezelőtt kiderült, adenóma van az agyalapi mirigyében, a tumor pedig felborítja az egész hormonháztartását. Alvásgondokkal, hajhullással, depresszióval, vizesedéssel küzdött, sokszor lábra állnia is fájdalmas volt. Mindez azonban már a múlté. Király Linda ma már fizikailag és lelkileg is jól érzi magát a bőrében, ami a zenei életére is hatással van. 

- Eszméletlenül sokat változott a zeneszerzési stílusom. Eddig is mindig őszinte és nyitott voltam, de nem mertem igazán az aktuális, mély problémákba belemenni. Nemrég jöttem vissza Amszterdamból, ahova zeneszerzőként hívtak meg, és különböző DJ-kel, producerekkel dolgoztam együtt. Volt egy témakör, ami nagyon zavart. Ott voltam hat napot, 17 dalt írtam, és mindegyik e köré a témakör köré íródott – osztotta meg a NőComment! nézőivel.

Király Linda látványos átalakulása a műsorban is szembetűnő volt, hisz egy testhez álló kis feketét viselt, amiben jól láthatták a nézők, mennyire sokat fogyott.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük