Emlékszel Gombos Edinára? A 42 éves sztár így él családjával Amerikában
Gombos Edina YouTube-csatonát indított, a videókkal betekintést enged floridai életükbe.

gombos-edina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gombos Edina hosszú éveken át a TV2 egyik legismertebb arca volt. A szőke, mosolygós műsorvezető 2004-ben ment feleségül a kubai származású Alberto Costafredához, akit 2008 októberében egy kislánnyal, 2015 márciusában pedig egy kisfiúval ajándékozott meg.

A család négy évvel ezelőtt felszámolta magyarországi életét, és Floridába költöztek. Az egykori tévés 2018 augusztusában azt nyilatkozta, a férjének már egy évvel korábban állást kínált egy floridai informatikai cég, azóta francia nyelvből is levizsgázott, így kint most még nagyobb lehetőségek várnak rá.

Gombos Edina nevét a Sláger Rádiónak köszönhetően ismerte meg az ország, ahol 1998 és 2009 között a reggeli, Bumeráng című műsorban szerkesztett és mondott híreket. 2002-ben kezdett el a TV2-nél, dolgozni, ahol olyan műsorokat vezetett, mint a Magellán, az Egészség-Klinika, a FEM3-on futó Boszorkánykonyha, a Kétszersült vagy az Edina & Joshi. Az Aktív című műsornak volt a leghosszabb ideig a háziasszonya: 11 éven át, 2002 áprilisától 2015 februárjáig, második gyereke születéséig vezette.

Amióta az Amerikai Egyesült Államokban élnek, Gombos Edina a Facebook-oldalán rendszeresen posztolt arról, hogyan élnek a tengerentúlon, és gyakran beszámolt Amerika általuk felkeresett gyönyörű és érdekes helyeiről. A 42 éves sztár október elején elindította a YouTube-csatornáját is, amelyen az életüket mutatja be. 

"Ilyen az élet/ünk/ az USA-ban! Gombos Edina magyar-kubai családja a tengerentúlon... Floridai hétköznapok, érdekességek, látnivalók, kalandok..." – olvasható a leírásban. 

Az egyik YouTube-videóban Gombos Edina azt a lakóparkot mutatja be, ahol a családjával él. A négy és fél éves Matteo is feltűnik benne, aki az I Believe I Can Fly című dalt énekli, majd magyarul mondja el, miről szól. 

A floridai reggeli pörgést bemutató videóban a 11 éves Miranda is látható, amint édesanyja iskolába viszi, suli után pedig, ahogy megcsodálja a család kutyakozmetikában járt kis kedvencét. 

Brunner Márta ezért hagyott fel a tévézéssel

Brunner Márta 22 éves volt, amikor 1993-ban a TV2 - a Magyar Televízió 2-es csatornája - Mindent vagy semmit! című vetélkedőjének a háziasszonya lett. A tévézéssel már régen felhagyott, színésznőként és a családi birtokon dolgozik. 

Ezt is szeretjük