Meglepődsz, Havas Henriknek havi hány milliót ígért a TV2: eltitkolták előle, hogy Liptai Claudiával vezeti a műsort

Havas Henrik volt Liptai Claudia vendége A Nő A Tét című YouTube-műsorban. Olyan titkokról beszélt, amiket eddig sosem hallhattunk.

havas-liptai-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Havas Henrik 2004-től 2007-ig vezette a Mokkát. Ez idő alatt ikonikus párost alkottak Liptai Claudiával, olyan momentumaik is voltak a műsorban, amelyek a mai napig keringenek az interneten.

Liptai Claudia március elején egy új formátummal jelentkezett, a Sláger FM YouTube-csatornáján beszélgetős műsort indított. A Nő A Tétben látta vendégül egykori kollégáját, a teljes adás március 31-én, pénteken válik elérhetővé.

Havas Henrik Liptai Claudiával

A beszélgetéshez az Instagram-oldalára készített egy kedvcsináló posztot, amelybe Havas Henrik ajánlását másolta be. Már ebből kiderült, sok titokról rántották le a leplet.

A tévés többek között felidézte, hogy indult kettejük munkakapcsolata: kiderült, a TV2 akkori hírigazgatója szándékosan hallgatta el előle, hogy Liptai Claudia lesz a partnere, és azt is elárulta, mennyi pénzt ajánlottak neki, hogy elvállalja a produkciót.

A cikk az ajánló után folytatódik

"Engem igazából azzal hívtak, hogy legyen már végre egy műsor, ami megveri az RTL-t, meg persze emellé még ígértek havi négymilliót. Rafináltak voltak a Keresztyék (ő volt a vezérigazgató), mert csak akkor mondták meg, hogy a Liptaival kell műsort vezetnem, amikor már aláírtam a szerződést. Akit a további részletek érdekelnek, az nézze meg a műsort! Én ugyan soha nem nézem vissza magam” - olvashatóak Havas szavai a bejegyzésben.

Havas Henrik és Liptai Claudia három évig dolgoztak együtt a Mokkában.
Havas Henrik és Liptai Claudia három évig dolgoztak együtt a Mokkában.
Fotó: TV2/Mokka

A poszt egyébként Havas Henrik két szakmai megjegyzésével indult: konstatálta, Liptai Claudia tényleg lefogyott, valamint egy kritikát is mondott, szerinte egy óra túl hosszú időtartam a YouTube-ra.

Szó esett Friderikusz Sándorról is, vele dolgozott együtt Liptai azelőtt, hogy összekerültek a Mokkában.

"Még ide tartozik, hogy Claudia azt is mondta, hogy szakmai életének legjobb három évét velem töltötte a Mokkában, mondjuk ez nem nagy dolog, mert előtte Sanyika (Friderikusz) idegileg már tönkretette. Azt hiszem, Claudia Show volt a műsor címe és a Sanyi a fülesen keresztül állandóan tanácsokat ordított a Claudiának."

Olvass Havas Henrik kirúgásáról!

Havas Henrik 2017-es kirúgása az ATV-től mindenkit váratlanul ért. Szinte egyik napról a másikra bocsájtották el a csatornától. Az ügyben akkor senki nem nyilatkozott, és az elmúlt öt évben sem derült ki a pontos indok - mostanáig.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár, RTL II/NőComment!

Ezt is szeretjük