Liptai Claudia így osztotta ki Havas Henriket a Mokkában: ezért kiabált vele

Liptai Claudia meg sem próbálta visszafogni magát, Havas Henrik hiába mentegetőzött.

Liptai Claudia és Havas Henrik veszekedése
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia és Havas Henrik annak idején három éven át vezették közösen a TV2 népszerű reggeli műsorát, a Mokkát. 

Bár a páros alapvetően jól kijött egymással, olykor óriási konfliktusok alakultak ki köztük, ezeknek pedig a tévénézők is szemtanúi voltak. 

Liptai Claudia és Havas Henrik veszekedése

Liptai Claudia a TV2 ünnepi műsorában, a 25 éves a TV2 – Ünnepeljünk együtt! című műsorában emlékezett vissza ezekre az izgalmas, ám sokszor nehéz időkre. Egy alkalommal egészen konkrétan kiabált Havas Henrikkel a férfi udvariatlan megnyilvánulása miatt. 

Liptai Claudia nagyon kiosztotta Havas Henriket.
Liptai Claudia nagyon kiosztotta Havas Henriket.
Fotó: TV2/Mokka

- Két és fél év alatt még sosem szégyelltem magam ennyire Havas Henrik miatt. Most megteszem. Hogy mondhatott ilyet? Hogy jön maga ahhoz, hogy egy embernek, aki kiáll valami mellett, annak azt mondja, "Jót fog tenni majd a férjének, ha maga le fog fogyni"? Mert akkor szeretni fogja a férje. Maga valaha kiállt valami mellett?! - kiabált Havas Henrikkel a régi felvételen Liptai Claudia, előbbi pedig először szinte szóhoz sem jutott. 

- Maga egyáltalán odafigyelt? Ne üvöltsön! - védekezett Havas Henrik.

- Tudja maga, mi volt itt, az emberek a vezérlőben leborultak, hát hogy képzeli?! - folytatta dühtől tajtékozva Liptai Claudia.

- Figyeljen arra, hogy mit beszélek. Nem én hoztam szóba, az igazgatóhelyettes asszony. Most mondom, az igazgatóhelyettes asszony azt mondta, hogy nekem nem kell éhségsztrájkolni. Erre én vettem a lapot, és azt mondtam, hát a kolléganőnek sajnos igen. Nem én kezdtem, hanem ő - igyekezett menteni a menthetőt Havas Henrik. 

Tilla és Liptai Claudia a visszaemlékező show-ban.
Tilla és Liptai Claudia a visszaemlékező show-ban.
Fotó: 25 éves a TV2 - Ünnepeljünk együtt!

A jeleneten nagyon jól szórakoztak a stúdióban, a bejátszó után Liptai Claudia elmondta, összesen három éven át dolgoztak együtt Havas Henrikkel, akit egyébként fantasztikus embernek tart. 

Havas Henrik kirúgása

Havas Henrik 2017-es kirúgása az ATV-től mindenkit váratlanul ért. Szinte egyik napról a másikra bocsájtották el a csatornától. Az ügyben akkor senki nem nyilatkozott, és az elmúlt öt évben sem derült ki a pontos indok - mostanáig.

Kiderült, Havas Henriket miért rúgták ki az ATV-től: eddig nem beszélhetett róla

Havas Henriket 2017-ben váratlanul, egyik napról a másikra bocsájtották el az ATV-től.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: 25 éves a TV2 - Ünnepeljünk együtt!

Ezt is szeretjük