Pincérként felszolgáló versenyt is nyert - Ma műsorvezetőként ismeri mindenki
Harsányi Levente a Life TV Bréking című műsorában árulta el, hogy országos felszolgáló versenyt is nyert.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harsányi Levente 1996-ban és 1997-ben az Aszfaltbetyár című műsort vezette a TV3-nál, egy évvel később a Rádió 1-ben debütált a Telefonbetyárral. 2001-ben és 2002-ben is ő nyerte el a Legjobb rádiós műsorvezető címet.

A televízióban az elmúlt két évtizedben számtalan műsorban láthattuk, így meglepő a Life TV hétköznap esténként jelentkező Bréking című műsorában tett vallomása, miszerint a vendéglátóiparban végzett, belekóstolt a pincérkedésbe, sőt főpincér is volt.

Harsányi Levente pincérként versenyt is nyert

Harsányi Levente vendéglátó-ipari szakközépiskolás évei után kilenc éven át dolgozott pincérként, és sikeres volt.

harsanyi-levente
Fotó: Life TV/Bréking

- Vendéglátóipariban végeztem, a Gundel Károlyban, és országos felszolgáló versenyt is nyertem. Azért döntöttem a váltás mellett, mert a vendéglátásban ünnepnap, hétvégén, éjjel-nappal menni kell, be kell menni dolgozni, inni kell, emberekkel kell foglalkozni. Borzasztó! Gondoltam váltok egy nagyot – viccelődött a kedd esti adásban az 51 éves sztár, aki azt mondta, műsorvezetőként hasonló helyzetben van, leszámítva, hogy nem ételt szolgál fel. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A váltás bejött, vezetett reggeli műsort a Roxy Rádióban, a Radio Deejay-ben, a Rádió 1-nél és a Petőfi Rádióban is. A televízióban láthattuk a Legenda, A Dal vagy a Balatoni Nyár című műsorok házigazdájaként, 2016 óta ő a zöldek csapatkapitánya a Duna TV Magyarország, szeretlek! című vetélkedőjében. Vezette a Luxor szerencsejáték-műsort a Magyar Televíziónál, évek óta a SzerencseSzombat egyik állandó műsorvezetője.

harsanyi-levente-batch
Fotó: Life TV/Bréking

Papírja is van a médiában űzött hivatásáról, fontosnak tartotta, hogy elvégezzen egy célirányos iskolát, nehogy megszólják.

- Mondom, elmegyek még az egyetemre is, nehogy az legyen, hogy ha majd végzek, és mint híres bemondó jelen vagyok, akkor ujjal mutogatnak, hogy "na, neki sincs papírja!" Most meg tulajdonképpen szinte csak én vagyok, akinek van.

Magyar sztárok eredeti szakmája

Gáspár Evelin sok mindent elért az életben, amire büszke lehet, azonban hiába van két nyelvvizsga és egy diploma a zsebében, szakmájában nem tud elhelyezkedni. Te tudod, hogy végzettségét tekintve mi Gáspár Evelin foglalkozása? Kvízünkből kiderül, hogy mennyire ismered, minek készültek a hírnév előtt a magyar női sztárok.

Ezt is szeretjük