Megyeri Csilla nem kellett műsorvezetőnek: meglepő, most mivel foglalkozik
Megyeri Csilla elárulta, hogy az influenszerkedés mellett mivel foglalkozik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megyeri Csilla nevét 2017 februárjában a debreceni Alföld Televízió műsorvezetőjeként ismerte meg az ország, amikor azt mondta, a szép nőkről fognak beszélgetni, hogy "miért kreatívabbak és sikeresebbek, mint a rusnyább társaink".

A TV2 ezt követően több műsorában is szerepeltette, így 2017-ben párjával az Ázsia Expressz első évadában, amelyben a harmadikok lettek az Édes Élet című realityben, A Nagy Duett 2018-as évadában pedig Gergely Róbert partnere volt, de a show-műsor után lejárt a szerződése a csatornával. Látható volt az RTL Klub Gyertek át! című szórakoztató műsorában, és az nyilatkozta, próbálták elcsábítani a Nyerő Párosba, de akkor még hű akart lenni a TV2-höz. 

Megyeri Csilla nem kellett műsorvezetőként  

Megyeri Csilla ma is felbukkan vendégként egy-egy műsorban, de a hőn áhított műsorvezetői feladatok elkerülték. Ma már közel 160 ezres Insta-követőjével inkább az influenszerek táborát erősíti, és egy vállalkozásba is belefogott. 

Itt Pesten a kutyának nem kellettem, nem kaptam állást

- bukott ki belőle a Life TV Ébredj velünk című műsorában. 

megyeri-csilla1
Fotó: Life TV/Ébredj velünk

- Produkciókba szereplőnek hívtak, a szereplési lehetőségeknek mindig nagyon örülök, hálás vagyok, ha gondolnak rám, viszont műsorvezetőként, amiből Debrecenben öt-hat éven keresztül éltem, nem kaptam lehetőséget. Valamiből meg kell élni, nem elég, hogy influenszerkedek, szerettem volna valami teljesen "csillás", csajos dolgot és egy saját vállalkozást. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Webshopja van, a ruhakollekcióban - a műsorban is ennek egyik darabját viselte - a blúzoktól a nadrágokon át a táskákig sok minden megtalálható, de ezeket nem ő tervezi, a kreációkat Olaszországból importálja. Amiket igazán a sajátjának érez, azok az ékszerei.  

- Ezek saját tervezésű, 14 karátos arany- és 925-ös ezüstékszerek. Én tervezem a dizájnt, és egy gyerekkori, ötvös-ékszerész barátom készíti el őket. 

Valkó Eszter családjával Hollandiában él

Az RTL Klubon olyan műsorokat vezetett, mint a Nyerő 8, a Reggeli vagy a Havazin. 2012-ben férjhez ment, ma pedig férjével és kétéves kisfiukkal, Simonnal, aki 2019 májusában, ötévnyi sikertelen lombikprogram után jött a világra, Maastrichtban éli a mindennapjait. 

Ezt is szeretjük