Hajós András dühében hozzávágta Friderikuszhoz az ételt: így reagált a műsorvezető
Hajós András ezért vágta a parizert Friderikusz Sándor arcához, amikor meglátta a tévében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajós András meglepő történetet osztott meg a nézőkkel az RTL Klub Nagy szám című műsorában. 

Az énekes, dalszerző, humorista, médiaszemélyiség annak idején annyira utálta Friderikusz Sándor egyik show-műsorát, hogy dühében hozzávágta a tévéshez az ételét, amikor a tévé képernyőjén látta.

Hajós András hozzávágta Friderikuszhoz az ételt

Akkoriban indult Friderikusznak valamelyik show-ja. Utáltam! Fel voltam háborodva.

Valószínűleg ott láttunk először akkor még kicsit hochértelmiségi gőgből hígnak gondolt szórakoztatást. Valamin feldühítettem magamat, hogy Sanyi miért nem kérdez valami komolyat, miért csak a heherészés megy. Ma már persze értem, egy late night show hogyan működik - kezdte Hajós András a sztorizást. 

hajos-andras2
Fotó: RTL Klub/Nagy szám

- Szóval annyira ideges voltam, párizsit ettem közben, hozzávágtam egy szelet parizert a tévéhez, és eltaláltam vele Sanyi arcát. Csúszott le róla, és olyan elégtételt éreztem! 

A cikk az ajánló után folytatódik

Később Hajós elmesélte a történetet egy buliban Friderikusznak, aki az 51 éves sztár szerint rá jellemző módon reagált a hallottakra, tipikus volt, mit mondott. 

hajos-andras
Fotó: RTL Klub/Nagy szám

- Igen? Párizsit? Nem valami drágább, elegáns sonkát? - hangzott a legendás műsorvezető reakciója. 

Hajós András lánya, Aliz

Hajós András gyerekei 9-11 éves korukban eldöntötték, hogy sportolók lesznek. Hajós örült is neki, hogy más utat választottak, mint ő, mert így senki nem sütheti rájuk a bélyeget, hogy az apjuk révén értek el sikereket. Hajós Aliz junior magyar bajnok lett az UTE-vel, a Vasassal kupagyőztes, és teremröplabda-játékosként a Bajnokok Ligájában is játszott.

Ezt is szeretjük