Hajdú Steve 114 kiló is volt: a színész eddig 24 kilótól szabadult meg
Hajdú Steve nemcsak életmódot váltott, de a dohányzásról is leszokott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajdú Steve neve a nézőknek egyet jelent a jókedvvel, a színész minden tévés megjelenésekor vagy előadásában megnevetteti közönségét. Védjegyei közé tartozott mackós testalkata is, ám ez mára a múlté, hiszen jó pár kilótól megszabadult az utóbbi időben.

Feleségével, Alexandrával karöltve kezdtek diétázni: először a cukros üdítőket száműzték a mindennapjaikból, majd a húsfogyasztásról is lemondtak, kizárólag halat esznek, a fehérjét pedig alternatív módokon viszik be, például vega kolbász formájában.

Hajdú Steve 24 kilót fogyott

Az eltökéltségüknek meg is lett az eredménye, a színésznek sikerült 114 kilóról 90-re lefogynia. Szerinte a sikeres átalakulása annak köszönhető, hogy türelmes volt magával, lépésről lépésre érte el az álomsúlyt.

- Életmód-változtatásnál a fokozatosság a fontos, ne akarjunk mindent egyszerre, csak egy célt elérni. De amellett tartsunk ki. Lényeges, hogy az ember párja, családja is váltson, mert egyedül sokkal nehezebben, vagy nem is megy - mesélte a Drága örökösök sztárja a Story magazinnak.

Egészségének megóvása is az egyik fő szempont volt az életmódváltásban, a döntésében közrejátszottak a szülei is, akik 2-es típusú diabétesszel küzdöttek.

- Édesanyám korán, 64 évesen hunyt el a cukor miatt, no és mert sajnos nem volt fegyelmezett beteg. Apám az volt, ő 88 évet élt. Ez intő példa volt előttünk, rájöttünk, hogy az odafigyelés mennyire fontos.

hajdú steve drága örökös
Fotó: RTL Klub/Drága örökösök

Nem csak az evés terén változtatták meg gyökeresen az életüket, mindketten leszoktak a dohányzásról. Az elején természetesen nagyon nehéz volt nélkülözni a füstölést, de mára már el sem tudják képzelni, hogy újra cigarettát vegyenek a szájukba.

Sztárok nagy fogyásai

Képeken mutatjuk az elmúlt időszak leglátványosabb sztárfogyásait, valaki annyira átalakult, hogy szinte már fel sem lehet ismerni legfrissebb képein.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük