Hajdú Péter meghízott: a 46 éves tévés nem érzi jól magát a bőrében
Hajdú Péter a sport hiánya és a rendszertelen étkezés miatt hízott meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A világjárvány miatti karanténban sokakra felszaladt több-kevesebb pluszkiló, ez alól a hírességek sem kivételek. 

Hajdú Péter az elmúlt évben nem sokat sportolt, pláne nem rendszeresen, aminek az lett a vége, hogy nyolc kilót hízott. 

Hajdú Péter meghízott

A Life TV vezérigazgatója, akinek Összezárva Hajdú Péterrel műsora is fut, saját bevallása szerint hízékony alkat, akinek oda kell figyelni a súlyára. Az elmúlt egy évben azért is tudott kevesebbet sportolni, mert sokat dolgozott, az edzőtermek is zárva voltak. Az új szakmai kihívások miatt az étkezései is rendszertelenek lettek, ami köztudottan hozzájárul a súlygyarapodáshoz. 

2020 júniusában még járhatott edzőterembe. A sport hiánya és a rendszertelen étkezés hízást eredményezett, ami a képernyőn még látványosabbnak tűnik, mint a valóságban.
2020 júniusában még járhatott edzőterembe. A sport hiánya és a rendszertelen étkezés hízást eredményezett, ami a képernyőn még látványosabbnak tűnik, mint a valóságban.
Fotó: Instagram/Hajdú Péter, Life TV/Összezárva Hajdú Péterrel

A Blikknek azt mondta, 84-85 kilogramm az ideális súlya, de az elmúlt hónapokban felszaladt rá pár kiló, jelenleg 93 kilót mutat alatta a mérleg. 

- Szépen, lassan felkúszott rám nyolc kiló, de le fogom adni. Szerencsére a múlt héten elkezdődtek a fociedzések a Bodon FC-nél, és görkorcsolyázni is elkezdtem. Általában a gyerekekkel szoktam korizni, megtévesztő sport, mert alaposan átmozgat, a fociról nem is beszélve, ahol rengeteget futunk. Muszáj leadnom a felesleget, nem érzem így jól magam a bőrömben - mondta a napilapnak a 46 éves sztár.

A cikk az ajánló után folytatódik

Azért sem mindegy számára, hogy néz ki, mert a tévé képernyője kövérít, öt kilóval nehezebbnek tűnik az ember, mint valójában. Szerinte mindenkiben, aki képernyős, van egy kis hiúság, ezzel nincs egyedül. Tudja, a sport önmagában nem elég, így az egészséges táplálkozásra is nagyobb gondot fordít. 

- Sovány húsokat eszem majd, halat, salátákat. Kerülnöm kell a fehér lisztet, a cukrot, így sajnos egy időre nagy kedvencemről, a tiramisuról is le kell mondanom.

Fásy Zsüliett rengeteget fogyott

Fásy Ádám lánya gyerekkora óta küzdött a pluszkilókkal, az elmúlt három évben aztán fokozatosan leadta a súlyfelesleget. Idén februárra, a 23. születésnapjára már több mint 40 kiló mínusznál tartott. Ma már egyre gyakrabban bújik dögös, az alakját kihangsúlyozó ruhákba. A szülinapját is egy testhezálló, sárga darabban ünnepelte. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen látványosan lefogyott. 

Ezt is szeretjük