Oláh Gergőt alig ismertük meg: 10 kilót hízott, és hatalmas szakállat növesztett
Oláh Gergőre a karanténban észrevétlenül szaladtak fel a pluszkilók.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oláh Gergő nevét az X-Faktor harmadik szezonjában ismerte meg az ország. Az énekes 2012-ben debütált a kamerák előtt, és a tehetségkutatóban aratott győzelme után is aktív szereplője maradt a magyar könnyűzenei életnek.

Az elmúlt esztendőkben ugyan sokat változott a megjelenése: stílusát lezserről elegánsra váltotta, valamint az utóbbi időben mindig borostás arccal láthattuk, egy dolog azonban változatlan maradt a verseny óta, sportos testalkatát sikerült megőriznie.

Oláh Gergő 10 kilót hízott, és szakállat növesztett 

A koronavírus-járvány miatti otthonlétben azonban saját bevallása szerint nem vonta meg magától a finom falatokat, így amikor 2021 februárjában mérlegre állt, a legnagyobb meglepődésére kereken tíz kilóval mutatott többet alatta a kijelző, mint korábban.

oláh-gergő-reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Az RTL Klub Reggeli című műsorában mesélt arról, mennyire lesokkolta, hogy a megszokott 82 kilogramm helyett a 92-es számmal kellett szembesülnie. A műsorba videóchaten keresztül jelentkezett be, a nézőknek így feltűnhetett, nem csak a testsúlya változott meg, hatalmas szakállával alig lehet ráismerni.

Az énekes nem búslakodott sokáig a felesleg miatt, már másnap elhatározta, leszámol a felszedett pluszkilókkal. 

- Nagyon eltökélt lettem, az étrendemet is rögtön átállítottam. Tudom, hogyha csak sportol valaki, akkor nem biztos, hogy annyira lemegy a pocak, amennyire kellene, az étkezés is nagyon fontos. Igazából én nem vagyok az a nagyon feszes, nem előírás szerint csinálom a dolgokat, mert nagyon szeretek enni, ezért nem nagyon vonok meg magamtól semmit. Inkább rendszerezem az ételeket. Tudatosan étkezem, többször kevesebbet - árulta el az adásban.

Hogy inspirálja azokat, akik egy csónakban eveznek vele, az életmódváltásáról folyamatosan posztol. Rajongói a Facebook-oldalán követhetik figyelemmel, hogyan sportol, valamint azt is láthatják, hol tart éppen a fogyásban. 

Kocsis Tibor 30 kiló izmot növesztett magára

Kocsis Tibor bevallottan átesett egy szépészeti beavatkozáson, amellyel elálló füleit korrigáltatta. Nem csak emiatt alakult át a megjelenése, az utóbbi pár évben 30 kiló izmot szedett magára.

Feminashop termékajánló
Ajánló ID:
A cikk a hirdetés után folytatódik: nem
Feminashop termékajánló
Ajánló ID:
A cikk a hirdetés után folytatódik: nem
Ezt is szeretjük