Hajdú Péter és Lakatos Márk egymásnak feszült a Frizbiben: a műsorvezető kiakadt a stylist öltözködésén

Hajdú Péter nem értett egyet Lakatos Márkkal, amelynek heves összeszólalkozás lett a vége.

hajdu-peter-lakatos-mark-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter a Frizbi műsorvezetőjeként előszeretettel boncolgat fontos és tabunak számító témákat, amelyekben a vendégei véleményére kíváncsi.

Lakatos Márkkal nagyon eltérő nézőponton voltak a meleg férfiak öltözködését illetően. 

Hajdú Péter és Lakatos Márk vitája

A stylist egy ausztrál kutatással kapcsolatban hozta fel a kényes témát, amely arról szólt, hogy a femininebbnek számító melegeket a társadalom kirekeszti az öltözködésük és viselkedésük miatt.

laaktos-mark-kepe.png
Fotó: YouTube/Frizbi TV

- Van egy határa annak, hogy ki hogyan viselkedik. Az, hogy ott ül egy vezető bajusszal és hosszú, loknis hajjal, és dobálja közben a haját, azt tényleg megmosolygom - árulta el véleményét Hajdú Péter, aki mulatságosnak tartotta, hogy egy vezető a leírt módokon öltözködjön és viselkedjen.

Lakatos Márk erre a mondatra már felkapta a fejét, és kifejezte a nemtetszését, szerinte az embernek vállalnia kell önmagát, amelynek a stílus is fontos összetevője.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Na de miért mosolygod meg? Ez a probléma!

A műsorvezető szerint mindennek megvan a maga helye és ideje, éppen ezért számára nem elfogadható, ha egy fontos pozícióban lévő vezető hasonlóan viselkedik és öltözködik a munkahelyén.

- Kapja fel a hálószobában a parókát, de mindennek megvan a maga helye! Nem viselkedünk így. Ez nekem ugyanolyan, mint amikor egy kigyúrt vezető trikóban ül le a munkahelyén dolgozni.

Lakatos Márk felháborodott ezeken a szavakon, próbálta meggyőzni Hajdú Pétert arról, hogy az öltözködéssel az illető nem árt senkinek.

- Miért, te például a hálószobában parókát viselsz? Ezzel ő nem szólít fel téged semmire. Miért ne lakkozhatná, mondjuk, ki a körmét? Nem ugyanaz a formális és a nemek szerinti dresszkód.

hajdu-peter-lakatos-mark.png
Fotó: YouTube/Frizbi TV

A Frizbi házigazdája az eset után a Blikknek beszélt arról, hogy szerinte mi okozta a stylist és közte a szóban forgó vitát. 

- Ahhoz, hogy valaki hogyan él felnőttként, ahhoz semmi közöm, de ne csináljunk paródiát az életünkből! Még egyszer: nem azzal van bajom, ha egy férfi végigsétál az Andrássy úton szoknyában és magas sarkúban. Tegye, ahhoz semmi közöm. De a munkahelyén, főnökként viselkedjen úgy, ahogy az elvárható.

Hajdú Péter Photoshop-bakija

Hajdú Péter vendége Forstner Csenge volt, aki a legtöbb követővel rendelkező TikTok-influencer Magyarországon: számokban ez 965 ezer követőt és 108 millió lájkot jelent. Mint sokan, Hajdú Péter is használt szűrőt és Photoshopot az egyik kiposztolt fotón, ahogy Forstner Csenge is. Csakhogy mindegyikük saját magát akarta előnyösebben láttatni: míg a tiktoker karcsúbbnak mutatja magát, az alakját és az arcát is, addig a műsorvezető sokkal üdébb és ráncmentesebb arcot varázsolt magának. 

Cover-kép: Instagram/Hajdú Péter

Ezt is szeretjük