Hajdú Péter túltolta a Photoshopot: már külföldön is ezeken a fotókon nevetnek

Hajdú Péter és Forstner Csenge is a FaceApphoz nyúlt, csak az eredmény nagyon eltérő lett.

hajdu-peter-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter vendége múlt pénteken Forstner Csenge volt, aki a legtöbb követővel rendelkező TikTok-influencer Magyarországon: számokban ez 965 ezer követőt és 108 millió lájkot jelent.

A műsorvezető, akinek Frizbi című műsora most a YouTube-on fut, az Instagramon is reklámozta műsorát és annak vendégét. 

Hajdú Péter Photoshopja

Mint sokan, Hajdú Péter is használt szűrőt és Photoshopot a kiposztolt fotón, ahogy Forstner Csenge is. Csakhogy mindegyikük saját magát akarta előnyösebben láttatni: míg a tiktoker karcsúbbnak mutatja magát, az alakját és az arcát is, addig a műsorvezető sokkal üdébb és ráncmentesebb arcot varázsolt magának. 

„Faceapp nem járt a Csengenek? Vagy elfogyott mind a Hajdúra?”

„A filter kicsit túlcsúszott kedves Péter!”

„Csengénél kicsit másképp néz(ett) ki ez a kép.”

„Kedves Péter! Fogadd már el, hogy vannak szarkalábaid. Ez a filter fos konkrétan” - olvasható a hozzászólásokban.

A túltolt Photoshop, szűrők vagy FaceApp nem csak itthon tűnt fel többeknek, a TikTokon egy külföldi felhasználó is felkapta - szúrta ki az rtl.hu. Sokan írták, ha legalább egyeztettek volna, nem születik két ilyen nagyon eltérő kép. 

„In the words of Queen Elizabeth: Recollections may vary.” („Ahogy Erzsébet királynő mondaná: az emlékek eltérőek lehetnek.”)

"This is a perfect example of ‘nobody cares what you look like but you'." ("Tipikus példája annak, hogy senkin nem érdekel, hogy nézel ki, csak téged.")

Várkonyi Andrea photoshoppolt arca

Várkonyi Andrea is kipróbálta, milyen pár kattintással megváltoztatni a szelfijét, de ő legalább tisztában van azzal, hogy bár lehet, a megváltoztatott kép szebb, de egyáltalán nem ő, marad inkább az eredetinél, így legalább felismerik. 

Cover-fotó: Instagram/Hajdú Péter

Ezt is szeretjük