Hajdú Péter és Tornóczky Anita egy pár voltak: ezért nem működött a kapcsolatuk

Hajdú Péter a Partizán vendégeként tisztázta, valóban együtt voltak Tornóczky Anitával, de a szerelmük nem tartott sokáig.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajdú Péterről és Tornóczky Anitáról köztudott, több mint húsz éve ápolnak egymással jó barátságot. Egykor azt is rebesgették róluk, több volt köztük ennél. A tévés hosszú évek elteltével öntött tiszta vizet a pohárba a kapcsolatukat illetően. 

Ugyanazon a főiskolán tanultak, Hajdú egy osztállyal feljebb járt, mint Tornóczky Anita. A Partizán vendégeként emlékezett vissza, pontosan hogyan ismerkedtek meg.

Hajdú Péter és Tornóczky Anita kapcsolata

Éppen a büfénél állt az egyik iskolai barátjával, amikor feltűnt a színen egy gyönyörű, fiatal nő. Tornóczky Anita külseje rögtön megfogta, és miután megtudta a barátjától, hogy szingli, azonnal odament hozzá udvarolni.

hajdú-péter-1
Fotó: YouTube/Partizán

- Valami hülye dumával mentem oda. Akkor elkezdtünk megismerkedni. Aztán összejöttünk - emlékezett vissza. 

Kiderült, valóban egy párt alkottak akkor, de a szerelmük tiszavirág-életű volt: mindössze egy hónapig jártak. Bár a mai napig egymás legjobb barátai, azt hamar belátták, hogy párkapcsolati szinten nem illenek össze.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Más közegből jöttünk. Én egy gödöllői lakótelepi gyerek vagyok, egészen másképpen szocializálódtam. Nyilván az ember felnő egy kapcsolathoz, de egészen más volt a baráti körünk.

hajdú-péter-2
Fotó: YouTube/Partizán

Azt is bevallotta, az duplán elbizonytalanította, amikor megtudta, hogy Tornóczky Anita az akkori pénzügyminiszter, Medgyessy Péter nevelt lánya. 

- Huszonéves koromban is voltak ismert barátnőim, de főiskolásként a pénzügyminiszter nevelt lányától nyilván tartottam, megijedtem. 

Tornóczky Anita vőlegénye

Tornóczky Anita 2020 decemberében mesélt kedveséről a nyilvánosságnak. Az igézően kék szemű Miklós 2022. március 9-én, napra pontosan kapcsolatuk negyedik évfordulóján kérte meg a kezét.

Ezt is szeretjük