Hajdú Péter újabb esélyt kapott! Örömmel posztolta ezt a fotót

Hajdú Péter műsorvezető szája fülig ér a frissen posztolt fotón. Nézd meg, hogy miért!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A nyáron nagyon úgy tűnt, hogy Hajdú Péter magánélete mellett tévés karrierje is olyan hullámvölgybe került, amelyből nem lábal ki. Maga nyilatkozta, úgy látja, a TV2-nél nem lesz sem olyan műsor, amit vezethetne, sem olyan, amit 2016 decembere után a cége gyárthatna. Korábban a Showtime Hajdú Péterrel gyenge nézettsége miatt azt is mondta, lehetséges, hogy felhagy a műsorvezetéssel.

Augusztus végén aztán kiderült: csúcsgázsival leszerződtette az ATV. Ma örömmel posztolta a Facebook-oldalán, hogy már épül a díszlet az október 9-i, első, megújult adáshoz.

Képeken a luxusesküvő: Szabó Zsófi gyönyörű menyasszony volt

Tudtad, hogy annak idején Hajdú Péter ismertette össze Sarka Katát és Szabó Zsófit?  A hétvégi pazar esküvőn a Frizbi műsorvezetőjéről mégsem készült fotó, neje és a gyerekek viszont központi szerepet kaptak.   

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük