Hajdú Péter: "Én is úgy gondolom, hogy nem lesz folytatás"

Hajdú Péter műsorvezető jelenleg azt tartja a legfontosabbnak, hogy a családját megmentse.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tegnap robbant a hír, miszerint Hajdú Péter Showtime című műsorának ősszel nagy valószínűséggel nem lesz folytatása. A hírre a műsorvezető is reagált.

- Az Aktív és az Összezárva Friderikusszal című műsorok gyártására is érvényes szerződésem van az év végéig, utána nem tudni, mi lesz. A Showtime-ra ugyan opciós szerződésem van, a TV2 augusztus közepéig dönthet a sorsáról, de én is úgy gondolom, hogy nem lesz folytatás - nyilatkozta a Borsnak.

Hajdú Péter élete legnehezebb napjait, heteit éli, hiszen nemcsak tévés karrierje, de házassága is hullámvölgybe került.

- A legfontosabb most az, hogy a családomat megmentsem. Azt szeretném, hogy a gyermekeim családban nőjenek fel. Most mindent ennek rendelek alá, és jólesik, hogy a barátaim támogatnak ebben - mondta a napilapnak.

Fotó: TV2/Showtime Hajdú Péterrel

Luxus a köbön! Fotókon Hajdú Péter elképesztő otthona

Hajdú Péter és Sarka Kata háromemeletes házában filmekbe illő a berendezés is.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük