6 év után távozik a TV2 műsorvezetője! Hatalmas fizetéssel csábították át

Hajdú Péter csúcsgázsiért egy másik csatornához szerződött.

nagykep?cikkid=163356&kep=hajdu-peter-fb-lead

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter otthagyja a TV2 csatornát, és októbertől egy korábbi munkaadójánál, az ATV-nél fog dolgozni - erősítette meg a műsorvezető a hírt a Blikknek.

- Továbbra is hű nézője maradok a csatornának, képernyőn azonban nem leszek. Bár a Showtime hozta a megszabott nézettséget, és szívesen folytattam volna, a TV2 mégsem hosszabbította meg a szerződést, amihez joga van. Csalódottságot nem érzek, hiszen folytatom máshol - indokolta döntését a lapnak.

Hajdú tévés karrierje 2001 őszén indult az MTV-n a NÉVshowR-ral, amelynek a producere is ő volt. Miután 2005-ben vitába keveredett a köztévé vezetőségével, átvitte műsorát az ATV-re. 2010-ben már a TV2 csapatát erősítette, az év februárjában került a Story TV-től erre a csatornára a Frizbi Hajdú Péterrel című műsora.

Idén tavasszal a Frizbi helyett már a Showtime Hajdú Péterrel című műsorával várta a nézőket a TV2-n, de azok egyre kevésbé érdeklődtek a tévés új produkciója iránt. Augusztus elején a Népszabadság több forrásból is úgy értesült, hogy a tavaszi szezon nagy durranásának tervezett műsorának ősszel szinte biztosan nem lesz folytatása. A TV2 új vezetősége sokallta a költségeket - a Blikk tavasszal arról írt, 300 millióba került a gyártás -, és elégedetlenek voltak a nézettségi mutatókkal.

Hajdú Péter áprilisban a Figyelőnek adott interjúban kijelentette, ha bukik az új műsora, a Showtime, komolyan elgondolkodik a visszavonuláson. Nem így tett, inkább felélesztette régi műsorát, a Frizbit, és azt átvitte az ATV-hez. A csatorna megerősítette, hogy Hajdút csúcsgázsival igazolták le, még senkiért nem fizettek ennyit.

- Valóban rekordösszeget fizetünk Hajdú Péternek, a műsor is havi több millióba kerül majd a csatornának, hatalmas kampány előzi meg az Esti Frizbi októberi indulását, de úgy hiszem, megéri a befektetés - nyilatkozta a hírigazgató, Németh S. Szilárd, aki elárulta, Hajdú műsorai a legkedveltebbek a csatornán, a NÉVshowR ismétléseit is sokan nézik.

A búcsú nem váratlan, hiszen Hajdú Péter cége, a Frizbi Entertainment Kft. is kezdett kiszorulni a TV2-ből. Az általa gyártott Aktívra az év végéig van szerződése, de azt 2017 januárjától várhatóan más cég gyártja. Andy Vajna új menedzsmentje ugyanis január óta lecserélte a TV2 gyártóit, helyüket az RTL korábbi beszállítója, az IKO vette át, amelynek tulajdonosa évtizedek óta jóban van az új vezérigazgatóval, Dirk Gerkensszel.

Fotó: Frizbi Hajdú Péterrel

Így nézett ki Sarka Kata, mielőtt Hajdú Péter megismerte

Sarka Kata így nézett ki a húszas évei elején, szépségkirálynőként. Nézd meg a fotókat!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük