Hajdú Péter modell exe A Konyhafőnökben: Anna emiatt borult ki a kamerák előtt

Hajdú Péter exe, a modell Alföldy Anna is szerepel A Konyhafőnök kilencedik évadában.

alfoldy-anna-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter exe, a modell Alföldy Anna is szerepel A Konyhafőnök 2022. május 2-án indult, kilencedik évadában. 

A csütörtök esti adásban a gyönyörű barna lány kissé kiborult, bevallottan sokkot kapott az egyik feladatnál, a sztárséfek siettek a segítségére. 

Hajdú Péter exe, Anna

Alföldy Annára akkor figyelt fel az ország, amikor Hajdú Péter 2019 februárjában elárulta, hogy egy párt alkot a nála 18 évvel fiatalabb szépséggel. Ekkor még csak egy hónapja voltak együtt. A Dunaszerdahelyről származó lány 16 éves kora óta modellkedik, de 172 cm magasságával divatbemutatóra alacsony, ezért főként fotózásokon vesz részt. A kapcsolat nem tartott sokáig, júniusban kiderült, hogy szakítottak, ami azért is volt meglepő, mert három héttel korábban még a Story magazin címlapján pózoltak, és romantikus, ciprusi nyaralásukról, a szerelmükről és jövőbeni terveikről meséltek. 

alfoldy-anna-konyhafonok
Fotó: RTL Magyarország

Alföldy Anna most egyedül állt a rivaldafénybe: A Konyhafőnök stúdiójában mutathatja meg főzőtudását. Bár vidéki lánynak tartja magát, a disznó feldolgozása mégsem áll közel sem a szívéhez, sem az elveihez.

- Sokkot kaptam, amikor megláttam egy fél malacot az asztalomon, úgyhogy próbáltam egyből pörgetni a fejemben, hogy mit tudok vele kezdeni, melyik részét tudom felhasználni, de teljesen tanácstalan voltam. Soha nem bontottam malacot - vallotta be. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Fördős Zé érkezett a segítségére, aki észrevette, hogy a fiatal nő az alapanyag láttán kissé meglepődött. 

- Igen, mert itt van előttem egy malac - vágta rá Alföldy Anna.

- Nagyon örülök neki, hogy legalább felismerted. Egyébként ez nem egy malac, hanem egy fél - helyesbített a műsorvezető.

alfoldy-anna1
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök

A versenyzők megpróbáltatásai ezzel még nem értek véget, a búra alatt meglepetés várta őket: egy kis tálka vér. 

- Úgy érzem magam, mint egy disznóvágáson - bukott ki Alföldy Annából. 

Annyira megszeppentnek tűnt, hogy Fördős Zé ismét aggódni kezdett miatta, de a modell azt mondta, megbirkózik a feladattal. Amikor Sárközi Ákos és Rácz Jenő a pultjához lépett, azért bevallotta, hogy a malac szétszedésével gondban van, így tippeket kapott tőlük. Alföldy Anna a kulisszák mögött arról beszélt, szedett már szét csirkét, pulykát, kakast, volt disznóvágáson is, de szerinte egy malac szétszedése nem egy női feladat. 

Sárközi Ákos otthona

A sztárséf és a festőművész Éva rájöttek, belvárosi otthonuk helyett nyugalomra, térre és zöldövezetre vágynak. Kertes házukban minden vágyuk testet öltött: a hatalmas udvaron medence és grillterasz található. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű otthonban él Sárközi Ákos és családja.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük