Sárközi Ákos megmutatta új otthonát: a gyönyörű kertes házhoz úszómedence is tartozik
Sárközi Ákos és felesége, Éva belvárosi lakásukat a zöldövezetre cserélték.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf nevét a gasztronómia világában járatosak már 2010-ben megismerhették, ekkor lett a Borkonyha étterem vezetője. A 44 éves szakács 2016-ban és 2019-ben is elnyerte az Év séfje címet Magyarországon, valamint számos alkalommal szerepelt a Magyar Konyha magazin címlapján.

A nagyközönség A Konyhafőnök ítészeként zárta a szívébe. 2016-ban csatlakozott a produkcióhoz, azóta láthatjuk zsűriként és a kék csapat vezetőjeként Fördős Zé és Rácz Jenő mellett. Az elmúlt években nem csak azt ismerhettük meg, mennyire járatos a konyhában, a magánéletébe is betekintést engedett. Feleségével, akivel a 2019-es Nyerő Párosban szerepeltek együtt, 2021 augusztusában a Fókusz nézőinek mutatta megmutatta, milyen gyönyörű, új otthonba költöztek.

Sárközi Ákos otthona

Sárközi Ákos és a festőművész Éva a koronavírus-járvány miatti bezártságban döntötték el, ideje búcsút inteniük a belvárosban található lakásuknak: rájöttek, hogy nyugalomra, térre és zöldövezetre vágynak.

- A bezártságot nagyon nehezen viseltem. Pedig nagyon jó otthon, jó a gyerekekkel együtt tanulni, hogy együtt volt az egész család, de azt, hogy nem volt konyhám, nem voltak vendégeim, nagyon nehezen vészeltem át. Akkor fogalmazódott meg bennem erőteljesen, hogy jó lenne kimenni a peremkerületekbe, zöldbe, hogy bármikor ki tudjunk sétálni a kertbe - árulta el 2021 augusztusában a sztárséf, aki egy lány édesapja, míg Éva egy lányt és egy fiút hozott a házasságba.

Kertes házukban minden vágyuk testet öltött: a hatalmas udvaron medence és grillterasz található. Utóbbiban a sztárséf a főnök, felesége birodalma pedig a ház aljában található festőműhely. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű otthonban él Sárközi Ákos és családja.

Ezt is szeretjük