Ciki, Rácz Jenő mivel égett be A Konyhafőnökben: leleplezte az egyik versenyző

Rácz Jenő kínos helyzetbe került A Konyhafőnök 9. évadának legelső adásában.

a-konyhafonok-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kínos helyzetbe került Rácz Jenő A Konyhafőnök kilencedik évadának legelső részében, amely május másodikán indult az RTL Klubon. 

Az egyik versenyző a sztárséfet a múltjával kapcsolatban leplezte le, ami után magyarázkodni kényszerült.

Rácz Jenő A Konyhafőnök 9. évadában

A legelső adás nem szűkölködött bizarr alapanyagokban és emlékezetes hobbiszakácsokban, akik közül egy ciki helyzetbe hozta Rácz Jenőt. Evelin Szeged környékéről, Sándorfalváról érkezett, és egy kínai-roma fúziós ételt hozott a zsűrinek, ugyanis egy évig élt Sanghajban, a középiskola óta tanulja a kínai nyelvet. Kiderült, 2017-ben élt a több mint 24 milliós nagyvárosban, amikor Rácz Jenő is. 

konyhafonok-evelin
Fotó: RTL Magyarország

A 32 éves híresség 2016-ban lett az akkor nyíló Taian Table étterem konyhafőnöke Sanghajban, ami a Kínában akkor először megjelenő Michelin kalauztól Michelin-csillagot kapott. 26 évesen ő lett a legfiatalabb magyar szakács, akinek vezetésével egy étterem ezt az elismerést megkapta, majd a következő két évben is sikerült megőriznie.

Evelin, aki a Sanghaji Nemzetközi Tanulmányok Egyetemen is tanulta a kínai nyelvet, A Konyhafőnökben elkezdett Rácz Jenőhöz kínaiul beszélni. 

racz-jeno
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök

- Azt se tudom, miről beszélünk, csak az igent és a nemet tudom - vallotta be a sztárséf, és valóban az derült ki, hogy csak néhány alapszót ért, azt sem értette, amikor a nő megkérdezte tőle kínaiul: „Hogy vagy?” 

- Formális kínait nem beszélek, én az utcai kínait tudom - mentegette magát Rácz Jenő. 

- Megerősítetted azt, amit eddig is gondoltam: Jenő csak úgy csinál, mintha tudna kínaiul - zárta le a témát Fördős Zé.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A Konyhafőnök 2022-es szériája azért a legendák évada, mert a zsűrit minden héten legendák fogják segíteni, akik igyekeznek megnehezíteni a versenyzők dolgát, sőt a gasztroreality legújabb szériájában egy nemzetközi legenda is érkezik a zsűripultba. A 9. évad első két adásában kiderül, kik azok, akik befőzhetik magukat A Konyhafőnök címért és az ezzel járó 10 millió forintért zajló versenybe.

a-konyhafonok-2022
Fotó: RTL Magyarország

A válogatóadásokban közel száz versenyzőjelölt bemutatkozását láthatjuk, akik megpróbálják lenyűgözni a népszerű zsűrit. A jelölteknek 30 perces előkészítés után ezúttal is 5 percük van tálalni, akiknek pedig a tányérját méltónak ítéli a két Michelin-csillagos séf és Zé, két igen esetén bekerülhetnek a műsorba. Fördős Zének ezen túlmenően saját döntési jogköre is van: idén is van sárga, azaz Zé-csapat, akik akár egy igennel is ringbe szállhatnak a fődíjért. 

Sárközi Ákos otthona

A sztárséf és a festőművész Éva rájöttek, belvárosi otthonuk helyett nyugalomra, térre és zöldövezetre vágynak. Kertes házukban minden vágyuk testet öltött: a hatalmas udvaron medence és grillterasz található. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű otthonban él Sárközi Ákos és családja.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük