Hajas László 22 éves fia jóképű pasi lett: Dávid az apja kiköpött fiatalkori mása

Hajas László fiatalon bajuszos szívtipró volt, most a fiáról mondhatjuk el ugyanezt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hajas László számára nem volt kérdés, mivel szeretne foglalkozni felnőttként, már a középiskolában is fodrászatot tanult. 1977-ben hetven induló közül a másodiknak választották a Vébusz-kupán, ezek után sorra nyerte a rangos versenyeket, ma pedig ő a szakma egyik legismertebb képviselője hazánkban.

Bár az egyetlen fia hamar leszögezte, nem akarja átvenni tőle a stafétabotot, más dolgokban hasonlít az édesapjára: örökölte a sármos vonásokat.

Hajas László fia kiköpött az apja

A mesterfodrász a húszas évei elején hosszú hajjal, macsós bajusszal hódított. Mióta a 22 éves Dávid is hasonló fizimiskára váltott, egy az egyben úgy néz ki, mint édesapja annak idején. Ezt a 66 esztendős sztár egy fotóval demonstrálta az Instagramon. Követőit elsőre meg is tévesztette, nem tudták, hogy lehet két ifjú Hajas László egy képen.

- Megnövesztette a bajuszát és a haját is. Az egyik nap kijött a fürdőszobából, hátrafésülte a haját. Mondtam neki, hogy várjon, mert van egy pontosan ilyen képem fiatalkoromból. Odaállt a képhez, teljesen úgy nézett ki, mint én annak idején - mesélte a Mokka vendégeként.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A jóképű egyetemista már gyerekként kijelentette, hogy nem kíván az apja nyomdokaiba lépni, a véleménye a fodrászmesterségről már nagyon korán kialakult.

- Nem akar beállni a szék mögé. Amikor nagyon kicsi volt, azt mondta egyszer: "Én nem akarok fodrász lenni, mert apu sosincs itthon." Akkor még nem tudta, ha más munkát is komolyan szeretne csinálni, akkor sem nyolc órából áll a munkaidő.

Lehet, a hajvágó ollót nem forgatja jól, de a számokat annál inkább. A Corvinus Egyetem hallgatójaként inkább a pénzügyi világ vonzza.

- Kiskorában úgy hívtuk, hogy Dagobert bácsi. Már akkor zsonglőrködött a pénzzel. Egyszer azt mondta: "Nem fogok beállni a szék mögé, de fentről irányítok.” Közgazdaságot tanul, hál’ istennek nagyon jó tanuló, lesz kire hagyni a birodalmat.

Hajas László gyönyörű felesége

Hajas László és Judit 2005. július 30-án tartották az esküvőjüket, mindkettejüknek ez volt a második házassága. A ceremónián a gyönyörű, szőke asszony lánya, Bianka, a mesterfodrász lánya, Orsi, valamint a pár időközben megszületett közös gyermeke, Dávid is részt vett. Képeken mutatjuk, mennyire összeillenek.

Hajas László gyönyörű, szőke felesége: Juditot 16 éve vette feleségül

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük