50 éves lett Hajas László gyönyörű, szőke felesége - Hatalmas rózsacsokorral köszöntötte a sztárfodrász

Hajas László egy óriási, vörös rózsacsokorral köszöntötte gyönyörű feleségét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajas László 23 éve alkot boldog párt feleségével, Judittal. Elvált emberként találkoztak egymással, és mindegyiküknek egy-egy lánya született az előző frigyből, a közös házasságban pedig egy fiú látta meg a napvilágot. A mesterfodrász első látásra beleszeretett a nála 15 évvel fiatalabb, gyönyörű, szőke nőbe. 

Kapcsolatuk kiállta az idő próbáját, a kritikus hetedik évben házasodtak össze, aztán 2019-ben újra kimondták a boldogító igent, mert Judit nagy álma volt egy tengerparti esküvő. 

Hajas László felesége

A július végén 65 éves sztárfodrász a mai napig bolondul feleségéért, akit kerek születésnapján egy óriási, vörös rózsacsokorral köszöntött. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

50 éves a SZERELMEM!😃❤️ @attilaviragszalon #love #birthday #mylove

László Hajas (@laszlo.hajas) által megosztott bejegyzés,

Hajas László szerint hosszú és boldog kapcsolatukban fontos a másik iránti bizalom, a másik tisztelete, elfogadása, támogatása. 

- Korábban a kapcsolataim azért nem működtek, mert a másik fél nehezen fogadta el, hogy sokat dolgoztam, utaztam, és hogy sokszor nagyon csinos hölgyek társaságában voltam, így pedig könnyen begyűrűzött a bizalmatlanság. Judittal minden jól működik, sőt egy kis hálószobatitkot is elárulok - mesélte idén márciusban a Blikknek

A cikk az ajánló után folytatódik

A lapnak egy hálószobatitkot is elárult: szerinte az intimitásnak is nagyon fontos szerepe van egy jól működő házasságban. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A Szerelmemmel!❤️With my Love!❤️#szerelem #love #forever

László Hajas (@laszlo.hajas) által megosztott bejegyzés,

- Tizenöt éve, amikor beköltöztünk az új házunkba, és vettünk egy hatalmas ágyat, a feleségem azt mondta, hogy legyen külön takarónk. Én nem engedtem, mert az az elhidegülés első állomása, mert így az ember már nem bújik oda, nem érzi a társa ölelését, érintését, úgyhogy mi a mai napig összebújva alszunk.

Hajas László és Judit esküvője

Hajas László 2019 tavaszán újra összeházasodott feleségével, Dávid fia édesanyjával. A mesterfodrász 23 éve alkot egy párt a 15 évvel fiatalabb Judittal, akinek nagy álma volt egy mezítlábas esküvő, így, amikor egy hétig a Maldív-szigeteken nyaraltak, sort kerítettek a romantikus nászra is. 

Ezt is szeretjük