50 éves lett Hajas László gyönyörű, szőke felesége - Hatalmas rózsacsokorral köszöntötte a sztárfodrász

Hajas László egy óriási, vörös rózsacsokorral köszöntötte gyönyörű feleségét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hajas László 23 éve alkot boldog párt feleségével, Judittal. Elvált emberként találkoztak egymással, és mindegyiküknek egy-egy lánya született az előző frigyből, a közös házasságban pedig egy fiú látta meg a napvilágot. A mesterfodrász első látásra beleszeretett a nála 15 évvel fiatalabb, gyönyörű, szőke nőbe. 

Kapcsolatuk kiállta az idő próbáját, a kritikus hetedik évben házasodtak össze, aztán 2019-ben újra kimondták a boldogító igent, mert Judit nagy álma volt egy tengerparti esküvő. 

Hajas László felesége

A július végén 65 éves sztárfodrász a mai napig bolondul feleségéért, akit kerek születésnapján egy óriási, vörös rózsacsokorral köszöntött. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

50 éves a SZERELMEM!😃❤️ @attilaviragszalon #love #birthday #mylove

László Hajas (@laszlo.hajas) által megosztott bejegyzés,

Hajas László szerint hosszú és boldog kapcsolatukban fontos a másik iránti bizalom, a másik tisztelete, elfogadása, támogatása. 

- Korábban a kapcsolataim azért nem működtek, mert a másik fél nehezen fogadta el, hogy sokat dolgoztam, utaztam, és hogy sokszor nagyon csinos hölgyek társaságában voltam, így pedig könnyen begyűrűzött a bizalmatlanság. Judittal minden jól működik, sőt egy kis hálószobatitkot is elárulok - mesélte idén márciusban a Blikknek

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

A lapnak egy hálószobatitkot is elárult: szerinte az intimitásnak is nagyon fontos szerepe van egy jól működő házasságban. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A Szerelmemmel!❤️With my Love!❤️#szerelem #love #forever

László Hajas (@laszlo.hajas) által megosztott bejegyzés,

- Tizenöt éve, amikor beköltöztünk az új házunkba, és vettünk egy hatalmas ágyat, a feleségem azt mondta, hogy legyen külön takarónk. Én nem engedtem, mert az az elhidegülés első állomása, mert így az ember már nem bújik oda, nem érzi a társa ölelését, érintését, úgyhogy mi a mai napig összebújva alszunk.

Hajas László és Judit esküvője

Hajas László 2019 tavaszán újra összeházasodott feleségével, Dávid fia édesanyjával. A mesterfodrász 23 éve alkot egy párt a 15 évvel fiatalabb Judittal, akinek nagy álma volt egy mezítlábas esküvő, így, amikor egy hétig a Maldív-szigeteken nyaraltak, sort kerítettek a romantikus nászra is. 

Hajas László 15 évvel fiatalabb párja gyönyörű menyasszony volt - A Maldív-szigeteken esküdtek

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük