A magyar tévés magzatvize interjú közben folyt el - Hadas Kriszta az esti műsorban idézte fel
Hadas Kriszta interjút készített, amikor a lányával megindult a szülés.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hadas Kriszta 1992-ben a Magyar Rádióban kezdett el dolgozni, két évvel később pedig a Magyar Televíziónál kezdte a tévés karrierjét. Dolgozott a TV2-nél, jelenleg az RTL Klub munkatársa, és a Spektrum Home csatornán vasárnap esténként jelentkező NőComment! című talkshow egyik állandó vendége. Ebben a műsorban mesélt pályafutása két emlékezetes esetéről is. 

A 48 éves tévés évekig az Aktív és a Magellán című műsorok főszerkesztője, az Aktív, a Napló és a Mokka vezető szerkesztője volt. Nevéhez olyan műsorok kötődnek, mint a Forró nyomon, a Keresem a családom, az Igazi vészhelyzetben vagy a Gyerekkórház. Az évtizedek során többször is került ciki vagy furcsa helyzetbe. Az egyik akkor esett meg vele, amikor ma már felnőtt lányával terhessége utolsó napjaiban járt. 

- Az első gyerekemmel voltam várandós, és éppen Kuncze Gáborral készítettem interjút, amikor elfolyt a magzatvizem - idézte fel a több mint húszéves emléket, ami jól végződött, a lánya másfél óra alatt világra jött.

hadas-kriszta
Fotó: TMC

Kínos helyzetbe is került fiatalon, amikor még sokat bulizott, és emiatt másnap nem igazán volt munkaképes állapotban. 

- Akkor kezdtem a szakmát a Magyar Rádióban, és még nem vettem elég komolyan. Most már ilyet nem csinálnék. Kicsit hosszúra nyúlt az előző éjszaka, és a Magyarországra akkreditált, izraeli nagykövettel készítettem interjút, aki nagyon jól beszélt magyarul. Egyszer csak azt vettem észre, hogy már nem látom, aztán már nem is hallom. A felvételen csak nagy recsegést lehetett hallani, mert összeestem. A nagykövet pedig ijedten megkérdezte: ugye nem attól ájult el, amit mondtam? - mesélte, hozzátéve, hogy az igazán nagy bakikat megúszta, mert azok táborát erősíti, akik betegesen felkészülnek, és igyekeznek odafigyelni mindenre.   

Soma Mamagésa felnőtt lánya

Soma Mamagésa két gyermek büszke édesanyja. Fia, Lázár 1991 júliusában, lánya, Hanna 1993 márciusában látta meg a napvilágot. Az 53 éves sztár mostanáig a kamerák előtt sosem mutatta meg felnőtt lányát, aki 26 éves, textiltervezőnek tanul, diploma előtt áll, nagyon visszahúzódó, introvertált természet, leginkább a művészetek iránt érdeklődik. Képes összeállításunkban azt is megnézheted, hogyan festenek más népszerű női sztárok felnőtt lányai.

Ezt is szeretjük