Gyuricza Dórára az exe folyamatosan féltékenykedett: bántalmazó kapcsolatban élt

Gyuricza Dórának több bántalmazó kapcsolata is volt, mielőtt férje személyében megértő társra talált.

racz-jeno-gyuricza-dori-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rácz-Gyuricza Dóra nagyon szerencsésnek érzi magát, amióta megismerkedett férjével, A Konyhafőnök sztárséfjével, Rácz Jenővel. A Konyhafőnök 2019-es tavaszi évadában szerettek egymásba, szerelmük azóta is irigylésre méltó.

2022 áprilisában született meg kislányuk, aki a Kamilla nevet kapta. Az influenszer a Palikék Világa podcastben árulta el, hogy nem mindig volt ennyire szerencsés a csillagzata a párkeresés terén, sokáig bántalmazó kapcsolatokban élt.

Gyuricza Dóra exei

Gyuricza Dóra számára az a legfontosabb egy férfiban, hogy szenvedélyes legyen a munkájában, és becsülje meg azt, aki mellette van.

gyuricza-dori-kepe
Fotó: YouTube/Palikék Világa

- Szerintem egy férfi attól szexi, hogy mennyire elhivatott a munkája iránt, és az, hogy valamibe ennyire szerelmes tud lenni, és kiáll mellette. A magabiztossága és az, hogy kedves legyen, és szeressen téged, az nagyon fontos.

Szerinte mindenki olyan szerelmet vonz be és keres, amelyről elhiszi, hogy megérdemli. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Azt gondolom, hogy minden ember olyan párt választ magának, akiről elhiszi, hogy megérdemli. Szóval, ha neked olyan párod van, aki bánt, akkor te sajnos azt hiszed, hogy ezt megérdemled. Én nagyon szerencsésnek érzem magamat, mert pont akkor találkoztam a Jenővel, amikor kellett.

Mire eljutott a nagybetűs boldogságig és szerelemig, nagyon sok mérgező kapcsolaton kellett átmennie, amelyekből még idejében kiszállt.

- Abban a pillanatban álltam készen arra, hogy megérdemeljem őt. Addig én sem hittem el, mikor csak úgy álltam, és az utamat kerestem. Nem tudtam, hogy mi lesz velem, és én is nagyon sok bántalmazó kapcsolatban voltam benne, mint szerintem más nők is. Azokból kiszállva mindig hittem benne, hogy én ennél jobbat érdemlek, és akkor találtam rá Jenőre is.

A féltékenység és a folyamatos korlátozás felismerésekor már tudta, hogy ismét egy toxikus ember mellett kötött ki, akivel a megértő szerelem csak hiú ábránd lett volna.

- A legtöbb ilyen kapcsolatban az alap az volt, hogy a másik nagyon féltékeny volt, korlátozott dolgokban. És én akkor voltam úgy vele, hogy ezt nem érdemlem meg, hiszen nem adtam rá okot. 

Rácz Jenő kislánya a konyhában

Rácz Jenő A Konyhafőnök sztárséfje már elkezdte kislányát, Kamillát bevezetni a főzés világába: a közösségi oldalain cuki videón mutatta meg, ahogy a csöppség a húsleves alapanyagaival ismerkedik.

Cover-kép: RTL

Ezt is szeretjük