Rácz Jenő felesége bombázó volt kivágott ruhájában: az Operaházban mulattak
Rácz Jenő és felesége az Operaház rendezvényén vettek részt, Dóri csodaszép volt.

racz-jeno-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóri az Operaház által szervezett Moët&Chandon rendezvényen mulattak, a képek arról tanúskodnak, hogy a sztárpár nagyon jól érezte magát.

A Konyhafőnök VIP sztárjának felesége egy mélyen dekoltált estélyiben tündökölt, amelyben igazi bombázó volt. 

Rácz Jenő felesége az Operaházban

Gyuricza Dóri egy fekete, elegáns kreációt választott az estélyre, amelyben mindenkit lenyűgözött. A ruha különlegessége a kivágásában rejlett, amely nagyon dögös megjelenést kölcsönzött a sztárnak.

A séf büszkén osztotta meg feleségével közös képét, amelyen látszódik, hogy mennyire büszke szerelmére. Ezenkívül még két fényképet is közzétett az este során barátaikkal, amelyen Dóri és Dallos Bogi, illetve Rácz Jenő és Puskás Peti közösen szelfizik. 

A kommentelők többször is megjegyezték, igazán örülnek annak, hogy együtt látják őket egy hivatalos rendezvényen is. Olyan rajongó is akadt, aki felajánlotta, hogy szívesen vigyázna ilyenkor gyermekükre, a kis Kamillára. 

Rácz Jenő kislánya a konyhában

Rácz Jenő A Konyhafőnök összes évadában arra törekszik, hogy piros kötényes versenyzőinek a lehető legtöbb tudást adja át a gasztronómia területén. A szárnyai alatt pár hét leforgása során válnak profi séfek a hobbiszakácsokból. Adódik a kérdés, ha ilyen rövid idő alatt ekkora fejlődést lehet elérni, mi van akkor, ha valaki már hét hónapos korától elkezd ismerkedni a konyhával.

Cover-kép: RTL/Nyerő Páros

Ezt is szeretjük