Czippán Anett megmutatta új szerelmét: Mikit műsorvezetőként is ismerheted

Mikivel harmonikus párt alkotnak, játszmák nélkül élik meg a szerelmük minden percét.

czippan-anett-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Czippán Anettet a TV2 Trendmánia műsorvezetőjeként ismerhetik a nézők, illetve a Tények Plusz szerkesztő-riportereként is feltűnik a képernyőn.

Kisebbik fia édesapjával több mint két éve nincsenek együtt. A 12 éves Olivér és az ötéves Soma a szeme fényei, akikért bármit megtenne, de most a saját boldogságára is nagyobb hangsúlyt fektet. A Bestnek megmutatta, hogy ki az, aki meghódította a szívét. A férfiról az Instagram-oldalára is tett ki képet. 

Czippán Anett új párja

A műsorvezető szerint nem könnyű igaz szerelemre találni, különösen nem akkor, ha valaki képernyős, és folyamatosan kirakatban éli az életét.

- Többször mondtam neki, jól fontolja meg, biztosan kell-e neki az, ami velem jár. Mindenkinek megvan a csomagja, nekem meg aztán pláne. Van két gyerekem, egy kaotikus munkabeosztásom, ráadásul képernyős is vagyok. Aztán kiderült, Miki nem egy ijedős típus.

A férfit műsorvezetőként ismerhetik a hallgatók, emellett pedig zenei újságírással és informatikával is foglalkozik. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Egyébként ő csak félig-meddig civil, egy informatikai oktatással foglalkozó cég egyik igazgatója, ami mellett zenei újságíróként is tevékenykedik, illetve a Petőfi rádióban van egy rockzenei műsora.

Czippán Anett mindig vidáman kezdi a napokat, hiszen szerelme pozitivitása és életfelfogása támaszként áll mellette a nehezebb percekben is.

- Előfordul, hogy borúsabban látom a világot, de Miki jókedve, optimizmusa és pozitív életszemlélete sokszor átlendített már a nehéz pillanatokon. Miki és köztem nincs semmi játszma, megbeszéltük, hogy nem árulunk zsákbamacskát, nem taktikázunk, önmagunkat adjuk az első pillanattól kezdve.

Czippan-Anett-kep2
Fotó: TV2/Sárosi Zoltán

Távol áll tőlük a magamutogatás, de rejtegetni sem fogják a szerelmüket. 

- Boldog vagyok mellette, és szívesen meséltem most róla, illetve mutattam meg őt, de óvatos vagyok, biztos nem teszem majd ki a magánéletünket a kirakatba, és nem leszünk celebpár sem. Nyilvánvalóan bujkálni sem fogunk, hisz eddig sem tettük.

Feke Pál párjával az Operaházban

2021 májusában derült ki, hogy Feke Pál életébe válása után ismét beköszöntött a szerelem: a színész és gyermeke édesanyja, Gyenesei Leila 2020 végén jelentették be, hogy elválnak egymástól. Új párjával, a műsorvezető Mészáros Nórával először a Fővárosi Nagycirkuszban fotózták le. Nagyon óvták a friss kapcsolatot, 2022 áprilisáig nem vállaltak közös címlapfotózást. Nórával legutóbb az Operaházban mutatkozott, ahol tökéletes párost alkottak együtt.

Cover-kép: TV2

Ezt is szeretjük