Győrfi Pál mind a 4 gyerekével egy képen: ritka családi fotót posztolt

Győrfi Pál két csemetéjének szülinapját ünnepelték, ekkor gyűlt össze mind a négy gyermekével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Győrfi Pál családjában nőuralom van, de ezt az Országos Mentőszolgálat szóvivője egyáltalán nem bánja. 

Első házasságában született fia, Dani már felnőtt, második feleségével 2009 óta él boldog házasságban, Adrienne 2009-ben egy fiúval, Ádámmal ajándékozta meg, majd két kislánnyal, Aliz 2011-ben, Lilla 2013-ban látta meg a napvilágot.

Győrfi Pál négy gyermeke

- Az apukám is foglalkozott velem, amikor tudott, de az anyukám és a nagymamám volt rám a legnagyobb hatással. Talán ebből kifolyólag nem az a típusú férfi lettem, aki a haverjaival jár sörözni, sokkal inkább a lányok társaságát kerestem. Mindig nagyon értékes nőkkel hozott össze a sors. Ebből adódóan sokat köszönhetek a nőknek, a nők nagy tisztelőjévé váltam – mesélte áprilisban a Best magazinnak

- Természetesen nem okozott csalódást, hogy az első gyermekem, Dani és a második, Ádám is fiú lett, sőt. Mégis, amikor Aliz és Lilla lányom megszületett, teljesen új színt kapott az életem. Nagyon különböző személyiségek, és elfogultság ide vagy oda, elképesztően értékesek számomra. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Győrfi Pál nagyobbik fia, Dani már 24 éves, internetes tartalomgyártással foglalkozik, videóit sokan ismerik, a Dancing with the Stars 2020-as évadában pedig a tévénézők körében is ismertté vált. Szerelmével, Orsival öt éve alkotnak egy párt, együtt is élnek, kapcsolatuk a karantén miatti összezártságot is kiállta.

Az OMSZ szóvivőjének családjában szeptember közepén két szülinapot is ünnepeltek. A kisebbik fiú, Ádám ekkor lett 12 éves, a kisebbik lány, Lilla pedig nyolc esztendős. Ritka családi fotó is készült: azon nem csak az apa és felesége, Adrienne, valamint három gyermekük, de a szakember első házasságából született Győrfi Dani is látható. 

Nagyobbik lánya, Aliz júliusban lett tíz esztendős. Az édesapja a hetilapnak még a tavasszal elárulta, személyiségét tekintve nagyobbik lánya áll hozzá a legközelebb a gyerekei közül: impulzív egyéniség, szeret szerepelni, művészlélek, fontosak neki az emberi kapcsolatok, és nagyra értékeli a humort. Kisebbik lánya, Lilla is tündéri teremtés, aki rendkívül tudatos, és logikusan gondolkodik. 

Kiss Endi három lánya

Három gyönyörű gyermeket nevel: legidősebb lánya, a 14 éves Bogi egy rövidebb kapcsolatából született. Igazi mintakamasz, esze ágában sincs lázadni, rajong az édesapjáért. Két kisebbik csemetéjével, Kiarával és Larisszával is nagyon szoros a zenész kapcsolata. Bár már az ő édesanyjukkal sincsen együtt, számára elképzelhetetlen, hogy pusztán a vasárnapi apuka szerepében tetszelegjen.

Ezt is szeretjük