Ő Győrfi Dani gyönyörű párja már 5 éve: Orsit már az iskolában kinézte magának
Győrfi Dani egy lovagias tettel hódította meg kedvesét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Győrfi Pált, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét senkinek sem kell bemutatni. Sokáig legidősebb gyermekét, az előző házasságából született Győrfi Danit is általa ismerhettük. Ám a 24 éves fiatalember az utóbbi pár évben saját jogon is hírnevet szerzett magának: 14 ezer követőt számláló Instagram-oldalával véleményvezérnek mondhatja magát, illetve YouTube-csatornája is egyre sikeresebb.

Az ugrásszerű népszerűséget azonban a TV2 táncos műsora, a Dancing with the Stars hozta meg számára. A verseny során rengetegen szurkoltak neki, végül a zsűri pontjai és a közönség szavazatai alapján csak egy hajszállal csúszott le a dobogóról, táncpartnerével a negyedik helyen végeztek.

Győrfi Dani így hódította meg párja szívét az iskolában

Bár akkor egy ország ismerte meg, az adások alatt csak kevesen tudták róla, hogy foglalt a szíve. Tudatosan óvta a magánéletét a kíváncsiskodóktól, kedvesét, Orsit 2021 májusáig nem is láthattuk az oldalán.

győrfi dani 1.png
Fotó: TV2/Mokka

A gyönyörű lánnyal öt éve alkotnak egy párt, ám az ismeretségük jóval korábbra tehető, gimnáziumi barátokból lettek szerelmesek.

- Egy gimnáziumba jártunk, évfolyamtársak voltunk. Nagyon szerencsés volt a szituáció, mert rengeteg időt tölthettünk együtt rögtön a legelején. De nem volt szerelem első látásra, barátságként kezdődött minden. Akkor még mások voltunk, jóval fiatalabbak, gyerekebbek. Egy óriási barátságból fokozatosan virágzott ki a szerelmünk – mesélte Győrfi Dani a Mokkában.

győrfi-dani-2
Fotó: TV2/Tények Plusz

Nem is lehetett volna romantikusabb a pillanat, amikor rájöttek, talán több is lehet köztük. Győrfi Dani igazi páncélos lovagként sietett Orsi megmentésére, hogy megelőzzön egy balesetet az iskolai sítáborban.

- Pont egy fekete pályán jöttünk le, ami rettenetesen meredek volt, és óriásit estem. Dani mellém csúszott, és rám vetette magát, elkapott, és megállított minket. Itt volt az a pont, amikor a barátság valami többé vált, itt már biztos voltam benne, hogy ez a srác valami több – ezt már Orsi mesélte a Tények plusznak.

Győrfi Pál és gyönyörű felesége

Győrfi Pál 2009 óta él boldog házasságban második feleségével. Adrienn-nel egy autóversenyen találkozott először, de nem merte elkérni a telefonszámát, utólag pedig hiába kereste. Szerencsére a barna szépség írt egy e-mailt, amiben gratulált a negyedik helyezéshez. Képes összeállításunkban megnézheted szerelmes fotóikat.

Ezt is szeretjük