A Barátok közt színésznője mosogatásból tartotta el magát – Élete legnehezebb időszakáról vallott
Gyebnár Csekka megküzdött a sikereiért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Barátok közt Gizijét megformáló Gyebnár Csekka Sarkadon töltötte gyerekkorát, és fiatalkorában arról álmodozott, hogy a fővárosban érvényesül. Fel is költözött Budapestre, hogy színésznőnek tanuljon, azonban az iskolai évei alatt súlyos anyagi gondokkal küzdött, és egyik napról a másikra élt, mosogatásból és takarításból tartotta el magát - erről a Hot! magazinnak vallott.

Gyebnár Csekka, miután felköltözött Budapestre, sokszor olyan nehéz anyagi helyzetbe került, hogy előfordult, nem volt hol aludnia.

Albérlet nélkül maradtam, és kénytelen voltam pár éjszakát a Gellért-hegy egyik padján tölteni.

Meg sem kottyant, fel sem fogtam a veszélyeit, egy vállrándítással elintéztem, hogy nincs hol laknom, aludnom. Volt egy mantrám, miszerint beérik majd a gyümölcs. Ha nem mondtam el magamban ezerszer, akkor egyszer sem, ez tartotta bennem a lelket a legmélyebb napokban, hetekben is - nyilatkozta a lapnak.

gyebnar-csekka-fb
Fotó: RTL Klub/Klinszky Gábor, Nagy Botond

A 44 éves színésznő sosem mondta el a szüleinek, hogy milyen súlyos anyagi problémákkal küzdött, egyszer majdnem feladta, és visszament vidékre, de végül képtelen volt ezt megtenni, maradt a fővárosban. Az volt a nagy álma, hogy színésznő legyen, a célja mellett pedig ki is tartott. Míg az iskolát végezte, addig különféle munkákból tartotta el magát.

- A színiiskolás évek alatt mosogatásból, takarításból éltem, de pultoztam is diszkókban, kocsmákban.

Csak az számított, hogy legyen annyi pénzem, hogy tovább tudjam hajtani az álmomat.

Elmondása szerint iskolai évei alatt többször is megkapta, hogy alkalmatlan a színészeti pályára, miután levizsgázott, csak nehezen tudott elhelyezkedni. Rengeteg kudarc érte a meghallgatásokon, elvégzett még egy iskolát, végül pedig 2008-ban szerepet kapott a Barátok köztben, azóta játszik a sorozatban.

- A helyemre kerültem. Kegyetlen nehezen, döcögősen, de beért a gyümölcs. Ezzel lezárult egy ínséges korszak - tette hozzá Gyebnár Csekka.

Ezt is szeretjük