A Megasztár szerelmespárjának ételre is alig futotta - Anyagilag padlón voltak
Varga Feri és Balássy Betti anyagi problémákkal küzdött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Feri és Balássy Betty a 2005-ös Megasztár idején szerettek egymásba. Míg az énekes a műsor egyik versenyzője volt, addig Betty volt a tehetségkutató vokalistája. Később közös dalokat is készítettek, első közös daluk, az Egy bolond százat csinál óriási siker volt Magyarországon. Később családot is alapítottak: Róza 2011 júliusában, Dániel 2014 januárjában született meg, harmadik babájuk is már úton van, hamarosan ő is megszületik, így óriási nagy az öröm a családban. Azonban nem volt mindig fenékig tejfel a sztárpár élete, volt idő, amikor súlyos anyagi problémákkal küzdöttek - erről Varga Feri vallott őszintén a Mokkában.

Betty terhes volt, amikor jöttek a gondok

A 48 éves zenész elmondta, hogy egy időben annyira nehéz volt a helyzetük, hogy még két kiflire és 10 deka szalámira is alig futotta, de előfordult olyan is, hogy Varga Feri direkt nem evett, hogy Betty tudjon valamit étkezni, ez akkor történt, amikor az énekesnő első közös gyerekükkel, Rózával volt terhes. Az anyagi problémáik a kapcsolatukat is nagyon megviselte.

- Nagyjából három hónap volt, amikor szó szerint nem tudtuk, hogy mit csináljunk - emlékezett vissza a szörnyű és tehetetlen időszakra.

varga feri és balássy betty
Fotó: Facebook/Varga Feri & Balássy Betty

Varga Feri nem igazán beszélt a problémájukról senkinek, azonban egy barátja látta rajta, hogy nagy gondokkal küzd az énekes. Miután elmondta neki, hogy anyagi gondokkal küzd, akkor rögtön segített rajta a cimborája.

- Benyúlt a zsebébe, és adott nekünk pénzt, nem nagy összeget, de arra elég volt, hogy nagyjából egy hónapig vagy másfél hónapig el tudtunk belőle lenni - magyarázta, a barátja azt is javasolta neki, hogy lépjen túl a mindennapi nehézségeken, ne a gondokra összpontosítson.

Szerencsére sikerült a gödörből kilábalniuk egy idő után, közben megszületett a kislányuk, később, 2014-ben pedig a fiuk is a világra jött. Bár a kapcsolatuknak eleinte nem tett jót, hogy anyagi problémákkal küzdöttek, azonban ma már sokkal jobban meg tudják oldani a gondokat Varga Feriék.

- Ha van valami vita, nagyjából 5 perc alatt megoldunk mindent. Nincs már az, hogy napokig duzzogunk. Pikk-pakk lerendezünk mindent, és haladunk tovább - tette hozzá.

Ezt is szeretjük