G.w.M. exe több mint 40 milliós adóssággal maradt két gyerekkel: Melanie kitálalt a válásról
G.w.M. és Nagy Melanie együtt vettek fel hitelt a házukra. A válás után ennek törlesztése az édesanyára hárult.

beauty and style
Top olvasott cikkek

"Széthullott a családom” - G.w.M. volt felesége ezt válaszolta, amikor a Reggeliben arról kérdezték, mi történt vele egy évvel ezelőtt. A szakításuk 2021 januárjában hosszú heteken át foglalkoztatta a közvéleményt.

Azóta lezajlott a válásuk. Nagy Melanie eddig nem akart részleteket elárulni arról, hogyan rendezték el az anyagiakat egymás között. Úgy érezte, meg kell várnia azt, hogy aláírják a papírokat, ahhoz, hogy pontosan tudja, milyen helyzetben van.

G.w.M. és Nagy Melanie adóssága

Az RTL vendégeként viszont kitálalt minderről. Kiderült, hatalmas adóssággal maradt egyedülálló anyuka két gyermekével.

melanie-2
Fotó: RTL/Reggeli

- Több mint 40 milliós adóssággal maradtam két gyerekkel, ami nagyon sok. Minden, ami a nevemen volt adósság, az maradt. Ezzel meg kell birkóznom.

G.w.M.-mel közösen vettek fel hitelt családi házukra, illetve több személytől is együtt kértek különböző pénzösszegeket, de mivel mindezt Melanie nevével intézték, így továbbra is neki kell törlesztenie.

A cikk az ajánló után folytatódik

Bár még pontosan nem tudja, hogyan fogja elrendezni az adósságot, minden erejével azon van, hogy több lábon álljon, több projekten is dolgozik, sok terve van a jövőre nézve. 

melanie-1
Fotó: RTL /Reggeli

- Ez olyan nagy összeg nekem, hogy végeláthatatlan. Egyelőre próbálom a napi gondjainkat megoldani, tömködni a lyukakat.

Arra a szóbeszédre is reagált, miszerint hatalmas összeget, közel másfél millió forintot követelt gyerektartásra, elmondta, sosem követelt ennyit, és valójában ennek a negyedében állapodtak meg. 

Sztárok, akik 2022-ben váltak el

2022-ben több hazai sztár döntött a válás mellett. Képes összeállításunkban megnézheted, kiknek a házassága ért véget az elmúlt egy évben.

Ezt is szeretjük