Gulácsi Péter 3 éves kisfia cukibombát robbantott: az egész focistadion őt éltette

Gulácsi Péter kisfia, Dominik nagyon korán apja nyomdokaiba lépett.

gulacsi-peter-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A magyar válogatott labdarúgó, Gulácsi Péter a német RB Leipzig kapusa már kisfiú korában ezen a poszton játszott, korán látszott, mennyire hihetetlenül tehetséges.

A 32 éves sztárfocista csapata a napokban mérkőzést nyert a német labdarúgó-bajnokságon az Augsburg csapata ellen. Mégsem ezért lett ez a meccs emlékezetes, hanem kisfia miatt.

Gulácsi Péter fia

Gulácsi Péter kisfia, Dominik lehetőséget kapott, hogy a rajongókkal teli stadionban próbálhassa ki magát igazi focistaként. A kisfiú rendkívül magabiztos volt, egyáltalán nem jött zavarba, minden igyekezetével azon volt, hogy gólt rúgjon. Amikor ez sikerült, a tömeg hosszan őt éljenezte. 

A tündéri jelenetről az RB Leipzig hivatalos oldala töltött fel videót a Twitterre, ami mellé azt írták: „Mint az apukája!”

A hálóőr 2016-ban vette feleségül élete szerelmét, Diánát, akivel ekkor már hat éve alkottak egy párt. A gyönyörű esküvőre egy balatoni borászat kúriáján került sor. Mivel Gulácsi Pétert a csapata csak másfél napig tudta nélkülözni, autóval pedig hét óra lett volna az út, a focista helikopterrel érkezett. 

 Első gyermekük, Gulácsi Dominik Zoltán 2019-ben jött a világra, a második szintén fiú lett, Vince 2021-ben látta meg a napvilágot. A sztárfocista időnként megoszt aranyos képeket a családjáról a közösségi oldalán, ahol több mint 140 ezren követik a mindennapjait.  

Noszály Sándor lánya

Mivel Szonját nagyon óvja a nyilvánosságtól - nem szokott vele se újságban, se tévéműsorban mutatkozni, és az Instagramot sem árasztja el a fotóival - vannak, akik nem is tudják, hogy van gyermeke.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük