Gubik Petra szívét szakmabeli férfi rabolta el: párjával már a gyerek és az esküvő is szóba került

Gubik Petra ritkán beszél arról, ki az a férfi, aki elrabolta a szívét. Kiderült, művészemberrel van együtt.

gubik-petra-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gubik Petra hivatásából adódóan pörgős életet él: színésznőként alapjáraton nagyon elfoglalt, a Sztárban Sztár adásaira való felkészülés miatt pedig még feszítettebb tempóban telnek a hétköznapjai.

Mindezek ellenére igyekszik úgy beosztani az idejét, hogy a munka ne menjen a magánélete rovására. Párja támogatja is ebben.

Gubik Petra párja

Bár nem sokszor beszél a szerelmi életéről, a Hot! magazinnak elárulta, kedvese pontosan tudja, milyen lemondásokkal jár a művészemberek élete, hiszen ő is az.

Gubik Petra Rúzsa Magdiként tarolt a Sztárban Sztár negyedik adásában.
Gubik Petra Rúzsa Magdiként tarolt a Sztárban Sztár negyedik adásában.
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

- Ettől függetlenül sokszor nem könnyű megoldani, hogy elég időt tudjunk együtt tölteni, de a szeretet, a türelem, a megfelelő kommunikáció segít abban, hogy áthidaljuk a problémákat.

Mindketten komolyan gondolják a kapcsolatot, olyannyira, hogy a közös jövő, azaz a házasság és a babatéma is előjött már.

Szoktunk beszélgetni a gyerekvállalás kérdéséről is, de előtte szeretnénk összeházasodni.

- Persze, néha egy fárasztó nap után hazaérünk, felmerül bennem a kérdés: hogyan tudnánk összeegyeztetni az életünket egy gyerekkel? De majd mindent a maga idejében.

Hozzátette, ettől függetlenül nagyon vágyik az anyaságra. Már most tudja, hatalmas boldogság lesz életet adni a gyermekének, de egyelőre úgy érzi, még nem jött el ennek az ideje.

Nézd meg Trap kapitányt és szerelmét!

Trap kapitány 2020-ban ismerkedett meg jelenlegi párjával, Déliával. Kettejüket pár évvel ezelőtt már láthattuk együtt a TV2 képernyőjén: 2020-ban a Love Bistro című, sztárpáros gasztrovetélkedőben szerepeltek. 

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük