Sipos Tominak ez a szép, szőke nő a felesége: az Irigy Hónaljmirigy énekese csak ritkán mutatja meg

Sipos Tomi felesége csinos, szőke nő. Lindával egy lánygyermekük született.

sipos-tomi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sipos Tomi ugyan az Irigy Hónaljmirigy egyik alapítótagjaként a ’90-es évek óta a nyilvánosság előtt éli az életét, arra mindig ügyelt, hogy szeretteit megóvja a szakmájából adódó, állandó figyelemtől.

Nagyon ritkán mutatja meg feleségét és lányát: a közösségi oldalain alig találni olyan felvételeket, amelyeken szerepelnének. Ha mégis úgy dönt, róluk posztol, általában olyan képet tölt fel, amelyen nem látni az arcukat.

Sipos Tomi felesége

A Sztárban Sztár harmadik adásában viszont kivételt tett. Korda György bőrébe bújva a Gyöngéden ölelj át című slágert énekelte el. Már a felkészülés során tudta, ezúttal kevésbé ismert oldalát fogja megmutatni: érzelmes lesz a színpadon. 

sipos-1
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

Ahhoz, hogy a leghitelesebben tudja alakítani a hősszerelmest, élete két legfontosabb hölgyére, feleségére és lányára gondolt. Előbbiről néhány fotót is mutatott a produkciója előtti kisfilmben. A csinos, szőke hajú Lindát láthattuk menyasszonyként és két közös felvételen is.

sipos-2
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

Az sem jellemző, hogy meséljen a család mindennapjairól. Korábbi interjúnkban arról beszélt, lánya miért nem neki szurkol a legjobban. A Blikknek pedig elárulta, a Sztárban Sztár miatt kicsit felborult a megszokott ritmusuk.

- Most a családi életből kell lecsippentenem időt, normál esetben jobban szét tudjuk osztani a feladatokat a feleségemmel... ki megy a gyerekért, ki viszi edzésre, satöbbi. Most több teher kerül a vállára, amiért hálás vagyok, mert a Sztárban sztár egy élvezetes munka - mondta, majd hozzátette, a műsor után mindent bepótolnak Lindával.

Sipos Peti kisebbik fia

Sipos Peti kétszeres fiús apuka. Fiai, Gergő és Levente már mindketten nagykorúak. Csak ritkán posztol közös fotót velük, mutatjuk, Gergő milyen helyes pasi lett.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük