Tóth Gabi után ő Trap kapitány nagy szerelme: angyalarcú nőért bolondul

Trap kapitány barátnője igazi szépség, akivel tökéletes párost alkotnak.

trap-kapitany-kep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Tibor - vagy ismertebb nevén Trap kapitány - a 2010-ben létrejött zenei együttes, a Tha Shudras frontembere. A sármos énekes a Sztárban Sztár 9. évadának versenyzőjeként bizonyítja tehetségét hétről hétre a színpadon.

2014-ben az X-Faktor versenyzőjeként szeretett bele Tóth Gabiba, aki a mentora volt. Közel két évig alkottak egy párt, majd 2017-ben bejelentették, hogy elmúlt köztük a szerelem. 

Trap kapitány szerelme

2020-ban ismerkedett meg jelenlegi párjával, Déliával, aki a második élő show-ra való felkészülésében is segített neki. Kedvesét a produkcióját megelőző videójában mutatta meg a közönségnek.

trap-kapitany-szerelme
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

Az énekesnek Rátonyi Róbertet kellett alakítania, ami igazi kihívás volt a számára, hiszen nem annyira ismerte a zenész munkásságát. A videóban láthatjuk, ahogyan reggel, Rátonyi Róbert-es stílusban vidáman köszönti angyalarcú, gyönyörű párját.

Később főzés közben is láthatjuk Déliát, ekkor az énekes viccelődve odasomfordál barátnőjéhez, és poénosan bosszantja. Már ebből a pár képsorból is jól látszik, hogy mennyire összeillő párost alkotnak.

molnar-tibor-parja
Fotó: TV2

Az énekest és párját pár évvel ezelőtt már láthattuk együtt a TV2 képernyőjén: 2020-ban a Love Bistro című, sztárpáros gasztrovetélkedőben szerepeltek. 

Völgyi Zsuzsi párja

Völgyi Zsuzsi arról ugyan már nyilatkozott, hogy szerelmes, párja kilétét egészen mostanáig titokban tartotta. Az énekesnő 2020-ban beszélt először arról, hogy házassága válságba került, volt férjével akkor egy időre külön is költöztek, majd úgy döntöttek, adnak még egy esélyt arra, hogy rendbe hozzák a kapcsolatukat. Hiába próbálkoztak, 2021 novemberében bejelentette, végleg elválik gyermeke édesapjától. Mára maga mögött hagyta a nehéz időszakot, 18 kilót fogyott, és két év együttlét után elérkezettnek látta az időt arra, hogy a nyilvánosság elé álljanak új párjával, a húsz évvel fiatalabb zenésszel, Kökény Tamással. 

Cover-kép: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük