Gregor Bernadett smink nélkül: ezúttal szürke kisegérként állt színpadra
Gregor Bernadettnek kifejezetten élvezi, hogy az Újszínház Fatornyok című előadásban egy igazi szürke kisegér karaktert alakíthat.

gregor-bernadett-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadett a képernyőn és a címlapokon mindig csinos ruhákban, előnyös frizurával és kisminkelve látható - a tusvonallal kihúzott macskaszem szinte a védjegye. 

A színpadon is igazi díva, de csak ha a szerep megkívánja. A hétköznapi életben viszont szeret egyszerűen öltözni.

Gregor Bernadett smink nélkül 

- Ha tehetem, játszóruhában vagyok, és nem sminkelek, a tűsarkút is kerülöm. Nincs annál jobb, mint egy kényelmes melegítőben sétálni a szabadban a kutyáimmal! - árulta el a 49 éves sztár. 

Gregor Bernadett Lola szerepében A kegyelmesasszony portréja című darabban, illetve a Fatornyok című előadásban, mint Irén.
Gregor Bernadett Lola szerepében A kegyelmesasszony portréja című darabban, illetve a Fatornyok című előadásban, mint Irén.
Fotó: Újszínház

A Jászai Mari-díjas színésznő szereti a "végzet asszonya"-szerepeket, ám az Újszínház Fatornyok című előadásában smink nélkül, szürke, bő kabátban és suta kalapban áll színpadra, és kifejezetten élvezi, hogy ezúttal egy jelentéktelen külsejű karaktert alakíthat.

- A színpad más, ott szeretem a szép ruhákat és a csodás frizurákat, de a Fatornyok című előadásban Irént játszom, aki egy igazi szürke kisegér. Azért izgalmas ez a szerep számomra, mert itt egészen más oldalamat mutathatom meg. 

gregor-bernadett1
Fotó: Újszínház

Akár végzet asszonya, akár ijedt nő legyen a megformálást igénylő szerep, Gregor Bernadett szerint a legfontosabb az alázat. Azt vallja, csak úgy érdemes színpadra állni, ha az ember mindent belead magából minden egyes pillanatba, míg a közönség előtt áll.

Sarka Kata smink nélkül

A háromgyerekes édesanyaként is roppant sportos üzletasszony még az edzőteremből vagy futás előtt vagy után is olyan felvételeket szokott posztolni, amiken sminket visel. Ezért is különleges az a posztja, amit egy esti futása után osztott meg a rajongóival, azon ugyanis nincs kisminkelve, izzadt és csapzott a haja is. Képes összeállításunkban több hazai híresség festetlen arcát is láthatod. 

Ezt is szeretjük