Szulák Andrea smink nélkül: ritkán láthatjuk az arcát festetlenül
Szulák Andrea megmutatta, milyen, ha egy gramm festék sem fedi vonásait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha felütjük az értelmező kéziszótárt a díva szónál, olyan szavakkal találhatjuk szembe magunkat, mint az ünnepelt, a filmcsillag vagy a sztár. Ezeket a jelzőket pedig automatikusan összekapcsoljuk a csillogással, a pompával és a tökéletes külsővel.

Szulák Andreát sem kerülte el a szerepkör, számos alkalommal jelenített meg primadonnakaraktereket a színpadon. Épp ezért megszokhattuk tőle azokat a sminkeket, amelyeket ezek a figurák megkövetelnek - csak ritkán látjuk füstösre festett szem vagy kirúzsozott ajkak nélkül.

Szulák Andrea smink nélkül és kifestve

A színész-műsorvezető magánemberként is imádja a különböző kozmetikai termékeket, ám 15 percnél tovább nem bíbelődik a pipereasztalnál reggelente. Egy-egy darab előtt viszont a ráhangolódás részét képezi számára, hogy megalkotja saját színpadi sminkjét.

szulák-andrea-smink-nélkül
Fotó: YouTube/Liluland

- Mindig azzal szoktam viccelni, hogy nem megyünk ki az utcára smink nélkül, mert az környezetszennyezés, de nem viszem túlzásba. Hétköznap nem járok hattyúprémes pongyolában, de azt gondolom, hogy egy modern nőnek kell, hogy legyen annyi énideje, hogy esztétikusan menjen ki. De az nem azt jelenti, hogy színpadi sminket kell, hogy viseljen. Jó elválasztani a hétköznapiság esztétikumát a látvány esztétikumától, amit a színpadon kell, hogy a néző lásson - mesélte a Liluland YouTube-csatorna vendégeként.

Csak nagyon ritkán engedi meg, hogy profi szakember nyúljon az arcához, legtöbb esetben ő maga ragad sminkecsetet. Ezzel kerüli el, hogy a végeredmény ne legyen felismerhetetlen. Szerepléseikor önmaga eggyel jobb verzióját szereti látni a tükörben, nem egy teljesen új arcot.

Színésznők smink nélkül

Nem Szulák Andrea az egyetlen, aki büszkén vállalja magát festék nélkül. Képes összeállításunkban további ismert magyar színésznőket láthatsz, mint Pokorny Lia, Peller Anna vagy Koós Réka smink nélkül és kifestve.  

Ezt is szeretjük