Görög Zita smink nélkül: az egykori modell így néz ki, ha semmi sem fedi az arcát
Görög Zita a Liluland című műsor kedvéért törölt le az arcáról minden kozmetikumot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Görög Zita a Bródy Gimnázium dráma tagozatos tanulója volt még, amikor felfedezték. Mindössze 17 esztendős korában kezdett fotómodellként dolgozni, majd kisvártatva Párizsban, a kifutón találta magát.

24 országban dolgozott manökenként, ezt követően kikacsintott a filmezés világába, például szerepelt az Underworld-filmek második részében. Magyarországon műsorvezetőként próbálhatta ki magát, sokan a Megasztár első szériájának háziasszonyaként szerették meg. 

Görög Zita smink nélkül

Legyen szó televíziós szereplésről, fotózásról vagy a kifutóról, a 41 esztendős, egykori modellt mindig tökéletesre fésült hajjal, trendi ruhákban és kifogástalan sminkkel láthatjuk. Bár a nyilvánosság előtt csak ritkán mutatkozik úgy, hogy semmilyen kozmetikum nem fedi a vonásait, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne vállalná büszkén festetlen arcát. Háromgyermekes édesanyaként sokszor nem jut ideje arra, hogy órákat töltsön a pipereasztalnál, azonban egyáltalán nem okoz neki problémát, ha így kell megjelennie valahol. 

görög-zita-smink-nélkül
Fotó: YouTube/Liluland

Az Instagram-oldalára rendszeresen tesz fel natúr képeket magáról, és Lilu Makeup/Down című műsorára sem mondott nemet, amelyben a vendégek úgy lépnek a kamerák elé, hogy vonásaikat még egy leheletnyi alapozó sem fedi. Az adásban elárulta, nála hangulatfüggő, mikor mennyi ideig sminkel, és hogyan öltözik fel. 

- Ha valamikor nehezebben kelek fel, akkor általában felteszek valamit az arcomra, van úgy, hogy akkor is, ha csak otthon vagyok. Főleg a karantén alatt voltak olyan napok, amikor meguntam a melegítőket, és akkor úgy vártam haza a ház urát, hogy kicsíptem magam, és a rántott hús mellé feldobtam egy vörös rúzst. De van úgy, hogy ha reggel nincsen kedvem, akkor a pizsamára felkapok egy nagykabátot, és lemegyek úgy a boltba bevásárolni.

Magyar hírességek smink nélkül és kifestve

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a hazai sztárokat, akiket legtöbbször erőteljes sminkben látunk, és akiknek az esetében látványos a különbség, ha ki vannak festve, és ha nem viselnek sminket. 

Ezt is szeretjük