Görög Zita és Kasza Tibi randija hatalmas kudarc volt: kitálalt róla a modell

Kasza Tibi élő adásban tagadta, hogy randiztak volna Görög Zitával.

kasza-gorogz

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Görög Zita gyönyörű színésznő és modell, akiért rengeteg férfi epekedett már fiatalkorában is. Nem volt ez másképp Kasza Tibivel sem, aki régen teljesen odáig volt a barna hajú szépségért.

A TV2 Szerencsekerék című műsorában fény derült arra is, hogy hogyan sült el a randijuk, amelyet a férfi a mai napig hevesen tagad.

Görög Zita és Kasza Tibi

A Szerencsekerék sztárja nagyon kiakadt, amikor a modell azt mondta, hogy miatta ment el a kedve az énekléstől. A kellemetlen eset, amikor az énekes közölte Görög Zitával, hogy nem jó a hangja, egy randin történt.

gorog-zita-kep
Fotó: TV2/Szerencsekerék

- Azt már hozzá sem teszem, hogy azt hazudod egyébként, hogy mindez egy randin történt. Az nem is egy randi volt. Ettünk valamit, de nem randi volt - bizonygatta a Szerencsekerék műsorvezetője.

Görög Zita nevetve kontrázott rá, hogy hiába tagadja kollégája, ő akkor is tudja az igazságot.

- Esküszöm. Hány évig könyörögtél azért, hogy együnk valamit?

Kasza Tibi a mai napig rossz szájízzel gondol vissza arra a napra, szerinte nem volt élete fénypontja a modellel együtt töltött vacsora.

kasza-tibi--5
Fotó: TV2/Szerencsekerék

- Először is, az nem úgy volt. Másodszor pedig, mindez húsz éve történt. Harmadszor, simán ettünk valamit egy eseményen. Én fizettem, de azt hozzá kell tennem, hogy egy kimondottan kudarcos vacsorának írtam be, és ennek fényében már nem is bánom, hogy derékba törtem az énekesi karrieredet.

Nézd meg Kasza Tibi feleségét smink nélkül!

Kasza Tibi ritkán látott felesége Lilu műsorában szerepelt teljesen natúr arccal.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-kép: TV2/Szerencsekerék

Ezt is szeretjük