Görög Zita irtó szexi estélyibe bújt az Év Sportolója Gálán: dekoltázsa vonzotta a tekinteteket
Görög Zita focista párja, Lackó Zsolt oldalán egy merész estélyiben jelent meg csütörtök este az M4 Sport - Az Év Sportolója Gálán.

gorog-zita-parja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2021-es kihagyás után újra nézők előtt rendezték meg az M4 Sport - Az Év Sportolója Gálát 2022. január 6-án, csütörtök este a Nemzeti Színházban. 

A férfiaknál a háromszoros olimpiai bajnok kardozó Szilágyi Áront, a nőknél pedig a négyessel győztes, egyesben ezüstérmes kajakos Csipes Tamarát választotta meg a 2021-es év sportolójának a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ)

Görög Zita és párja Az Év Sportolója Gálán

A díjátadón a jelöltek és díjazottak mellett a hazai sportélet számos ismert alakja jelent meg egyedül vagy párjával, valamint a gálaműsor sztárfellépői is bevonultak a vörös szőnyegen. Görög Zita párjával, harmadik gyermeke édesapjával vett részt a rendezvényen. Laczkó Zsolt futballistával 2017 óta van együtt, kisfiuk, Timon 2018 szeptemberében született meg.

A 42 éves modell, műsorvezető az est egyik legdögösebb estélyi ruháját viselte, a kreáció merész dekoltázsa vonzotta a tekinteteket. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákat viseltek az M4 Sport - Az Év Sportolója Gála női sztárjai. 

Cover-fotó: MSÚSZ/Photo@laszlozsigmond.hu

Ezt is szeretjük