Szilágyi Áron felesége, Betti az Év Sportolója Gálán csillogó estélyiben tündökölt

A férfiaknál a háromszoros olimpiai bajnok kardozó Szilágyi Áron lett a 2021-es év sportolója. Az Év Sportolója Gálára feleségével érkezett.

Szilágyi Áron és felesége az Év Sportolója Gálán
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

64. alkalommal díjazták a legjobb magyar sportolókat és sportszakembereket az M4 Sport - Az Év Sportolója Gálán január 6-án, csütörtök este a Nemzeti Színházban. A 2021-es virtuális esemény után idén újra nézők előtt rendezték meg a másfél órás gálaműsort. 

A Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) 64. alkalommal kiírt Év sportolója szavazásán 366 szavazat alapján alakult ki a sorrend, a kategóriák első három jelöltjét 2021. december 28-án Szöllősi György, az MSÚSZ elnöke és Csisztu Zsuzsa, a szervezet alelnöke sajtótájékoztatón jelentette be.

Szilágyi Áron és felesége az Év Sportolója Gálán

Az M4 Sport - Az Év Sportolója Gálán a jelöltek mellett a magyar sportélet kiemelkedő alakjai is a jelöltekkel és a díjazottakkal ünnepeltek. A férfiaknál a háromszoros olimpiai bajnok kardozó Szilágyi Áront, a nőknél pedig a négyessel győztes, egyesben ezüstérmes kajakos Csipes Tamarát választotta meg a 2021-es év sportolójának a Magyar Sportújságírók Szövetsége. 

Az év legjobbja hagyományos csapatsportokban a tokiói játékokon bronzérmes női vízilabda-válogatott lett, az egyéni sportágak csapatversenyei kategóriában pedig a Kozák Danuta, Csipes, Kárász Anna, Bodonyi Dóra összeállítású női kajaknégyes győzött. Az edzők között Decsi András, Szilágyi és a férfi kardválogatott edzője kapta a legtöbb szavazatot.

Szilágyi Áron feleségével, Bettivel jelent meg Az Év Sportolója Gálán. Képes összeállításunkban megnézheted az est sztárpárjait. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Cover-fotó: MSÚSZ/Photo@laszlozsigmond.hu

Ezt is szeretjük