Görög Zita és ritkán látott párja: a focista Zsolttal Dubajban fotózkodtak
Görög Zita és Laczkó Zsolt az ünnepek alatt három közös képpel lepték meg a rajongókat. Nem sűrűn láthatjuk őket így együtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Görög Zita és a magyar labdarúgó-válogatott pályaedzője, Laczkó Zsolt öt esztendeje alkotnak egy párt. Kapcsolatukat óvják a nyilvánosságtól, ritkaságnak számít, ha közös képen láthatjuk őket az Instagramon.

Az ünnepi időszak alatt viszont három fotóval is meglepték a rajongókat: nyaralásuk során készítettek képeket édes kettesben.

Görög Zita és párja

Dubajban zárták együtt az évet, és itt köszöntötték 2023-at. Legfrissebb fotójukat, melynek hátterét az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városának felhőkarcolói adták, szikrázó napsütésben lőtték vasárnap.

A két előző felvétel melletti leírásban a modell-műsorvezető elárulta a követőinek, legkisebb gyermeke édesapjával megfogadták, többet lesznek kettesben a gyerekek nélkül.

Azt is megemlítette, miért nem csinálnak sűrűbben fotót együtt. Kiderült, Zsoltot nehezen lehet rávenni a fényképezkedésre.

Júliusban ünneplik kapcsolatuk hatodik évfordulóját. Érdekes történet, ahogy megismerkedtek: ugyanabba a kávézóba jártak a Római-parton, ám míg Görög Zitának ez volt a törzshelye, Zsolt csak azért járt oda gyakran, hogy egy napon szóba elegyedhessen kiszemeltjével.

Görög Zita lánya

Görög Zita két idősebb gyermekét is ritkán mutatja meg, így még szembetűnőbb, hogy 14 éves lánya mennyit változott és nőtt friss posztjában. Lotti csodaszép kiskamaszként pózol az édesanyja által készített fotón. 

Ezt is szeretjük