A 42 éves Görög Zita bikinis fotója: a háromgyerekes sztárnak ilyen az alakja

Görög Zita és családja Jordániában töltött négy napot. A tengerparton készült róla bikinis kép.

görög-zita-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a május még nem a főszezon, szép lassan beindul a nyári utazások időszaka: Görög Zita és családja Jordániába látogatott el négy napra, a műsorvezető itt készített magáról bikinis fotót a tengerparton.

A felvétel annak a sorozatnak a nyitóképe, amelyet az Instán tett közzé a családi vakáción elkapott pillanatokból.

Görög Zita bikiniben

Készült párjával közös fotó, illetve a táj szépségét és legkisebb gyermekét is megmutatta. A jobb oldalon látható nyílra kattintva nézheted végig az összes képet.

A bejegyzésben elárulta, a családnak olyan sűrű lesz az idei nyár, hogy ezen a közel-keleti utazáson kívül külföldre már esélyük sem lesz repülni. 

Míg neki forgatásokkal és rendezvényekkel fog telni a következő három hónap, addig kedvese, Laczkó Zsolt - aki a magyar labdarúgó-válogatottnál pályaedző - továbbképzések és a válogatottal kapcsolatos elfoglaltságai miatt lesz betáblázva. A két nagyobb gyermekének is tele már a naptárja: idősebbik fiának, Milánnak edzései lesznek, lánya, Lotti tánctáborba megy.

Ahogy fogalmazott, ez az út viszont feledtette mindezt, ugyanis fantasztikusra sikerült. Az egész családot lenyűgözte a vidék szépsége, a kommentelőket pedig az, hogy a háromgyermekes sztárnak, milyen jó az alakja 42 évesen. Míg sokan szívecskékkel fejezték ki csodálatukat, más csak annyit írt a poszthoz, hogy "wow”.

Nézd meg a 48 éves Deutsch Anitát is bikiniben!

Deutsch Anita alakja is sokakat elkápráztatott, párducmintás bikiniben kapták le. Ausztráliában, Brisbane-ben készítette a képet a város közepén kiépített mesterséges tengerparton.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük