A 41 éves Bódi Sylvi tangás bikiniben: ostromolták a Balin készült fotó után

Bódi Sylvi Indonéziában nyaral. A medenceparton szexi beállításból kapták lencsevégre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bódi Sylvi január 25-én lőtt szelfit egy repülőgép utasterében. Elárulta, háromévnyi kihagyás után szörfözni megy. Indonéziába, Bali szigetére utazott.

Az elmúlt napokban több fotót is megosztott az Instagramon, amely a nyaraláson készült. Láthattuk, ahogy épp meglovagolja a hullámokat, de fürdőzés közben is készített egy képet magáról.

Bódi Sylvi bikiniben

A prímet mind közül az a felvétel vitte, amely tangás bikiniben készült róla. A medence partján hason fekve fotózták le. 

Ide kattintva nézheted meg a fotóját.

"Ahol a vizek találkoznak, ott megtalálsz engem" - írta a poszt mellé utalva arra, hogy olyan szögből készült a kép, amelyen az óceán és a medence vize épp összeér.

Az elkapott pillanat és a szexi beállítás tarolt a követőinél. Pár óra alatt több ezren lájkolták, a kommentszekcióban pedig ostromolni kezdték a 41 éves sztárt. Egy hozzászóló istennőnek kiáltotta ki, míg mástól konkrét ajánlatot kapott. Egy oldal meg akarta osztani a képet a saját Insta-felületén, ám a felkérést az egykori modell elutasította.

Rogán Cecília mellvillantós fotója

Rogán Cecília azután, hogy betöltötte a 40. életévét, pikáns képpel jelentkezett. Szexi pózban, kigombolt ingben kapták le. A vékony anyagú ruhadarab alá nem vett semmit, így félig kilátszott a melle.

Ezt is szeretjük